web analytics

Forhandlere jeg har avtale med – REKLAME.

Jeg prøver meg med “affiliate marketing”*.
Hvis kunder handler fordi de har gått via “mine linker” i bloggen min, krediteres jeg en avtalt andel. Og jeg kan sette opp tilbudslinker til forhandlere direkte fra min blogg.

Du skal alltid kunne vite når jeg lenker eller omtaler noe som del av markedsføring, og når jeg bare lenker eller omtaler noe av andre grunner. Markedsføring vil bli tydelig merket med REKLAME. I tillegg legges “reklame” inn som søkeord på egne reklameinnlegg.

– LETT Å SØKE OPP, LETT Å SLIPPE UNNA –

REKLAMEINNLEGGENE jeg publiserer, kan gjenfinnes HER.

DIREKTELINKER til forhandlere finnes i teksten nedenfor.

FORHANDLEROMTALER finnes nederst i dette innlegget.

Direktelinker her:

trykk HER

trykk HER

trykk HER

trykk HER

trykk HER

trykk HER

Direktelinker finnes også på nestnederste blokk på hjemsida til MELLEM linjene: HER.

Min forhandleromtale:

I denne oversikten vil jeg gi en kort omtale av hver forhandler jeg har valgt å gjøre avtale med, og hvorfor.

CDON: Jeg fant, jeg fant. Dette er en morsom nettbutikk, som ei krambu. Det som umiddelbart fanget min interesse var noen helt spesielle møbler, til en helt ok pris. Når jeg klarer å velge blant alle de fine, skal jeg dele min erfaring med handelen og hvor fornøyd jeg er med det jeg har handlet.

Outnorth: “Say no more”. Her i gården går det mer i fritidsplagg enn ballkjoler. Selv om jeg lider av #elendigfiskelykke, elsker jeg fisketurer. Kaster ut snøret med makk og dubb, så kan jeg kose meg med å lage bål, mens fisken ikke biter på. Turutstyr i alle varianter bare må vi ha – garasjen full. Outonorth har mer vi kan kjøpe 🙂

Vistaprint: Har handlet her flere ganger, og har alltid vært fornøyd med kvalitet og pris. Har fått caps og vesker med egne bilder og trykk, personlige visittkort, postkort med egne bilder, store og små skilt, banner som Levollen DA bruker på messer, penner, krus…… masse greier kjekt å ha. Bilder og produktomtaler kommer.

GinaTricot: Enhver blogger med respekt for seg selv må vel innom moteverdenen på et eller annet vis? En tur innom Gina Tricot, og jeg kommer ut med minst en pose. Finner alltid noe jeg kan kjøpe til min datter, og det faller i smak, så det er et safe sted for mamma å handle bygave. Dessuten handler jeg basicplaggene fra Gina Tricot til meg selv. Elsker kvaliteten, og er godt fornøyd med en ny basic topp under en halvgammel pyntejakke for god til å kastes. Gled, eller gru, dere til poseringsbilder kommer.

One.com: Jeg har brukt one.com helt siden 2006 da vi opprettet domene, epost og nettside for Mellem motor & Fritid. Senere er flere domener kjøpt der, blant annet Skrivehiet.no som denne bloggen er opprettet under. Enkelt å bruke, brukervennlig og god hjelpfunksjon, og ikke noe tull med betaling. Seriøst og enkelt. Anbefales glatt.

Grønt Fokus: Hadde lenge ønsket meg mitt eget lille rede i hagen, men det ble aldri noe av, den tilmålte sommertiden ble prioritert til annet. Vurderte lokale snekkere, men det ble langt dyrere enn jeg hadde satt av. Så oppdaget jeg et tilbud på hagebod, og bare bestemte meg for å bestille det. I løpet av kort tid hadde min mann, handypændy, satt opp “Skrivehiet”. Da jeg så at Grønt Fokus var på affiliate-lista, tenkte jeg “JA, sånne tilbud vil jeg anbefale til mine venner”.

*Affiliate marketing er en form for markedsføring der en nettbasert forretning belønner en eller flere samarbeidspartnere for besøkende eller kunder som formidles til forretningen. For eksempel kan en eier av en nettside eller blogg omtale et produkt eller en leverandør med en lenke til forretningens nettsted. (Wikipedia)