web analytics
Elsker fisketurer – #elendigfiskelykke

Jeg er ei skriveglad tøtte fra Bjerkvik, voksen nok til å bestemme selv, forlengst. Mine fineste titler er mamma, kjerring, bestevenn og matmor.
Mine jeg-er er mange, sikkert noen jeg ikke vet om selv engang. Noen vil garantert dukke opp i bloggen her.

Er ufør og herset med av Sjøgrens syndrom med følge, til og med humoren min er tørr. Overlever etter teorien om Sykt Aktiv som beste medisin; min kropp – mitt ansvar. No more snill pike, eller flink pike, gjør ikke mitt beste engang – “godt nok” er min strategi for å fortsatt være med. Viktig å fortsatt være, litt iallefall.

Mitt skriftspråk er besudlet, “seff d e jo d d e – lol” , på tide å skjerpe seg. Å starte en blogg er derfor dels et vedlikeholdsprosjekt, eller “diy” som fortidsmeg ville skrevet. Blir verken gallsur eller hevngjerrig om noen norsklærere der ute velger å bruke rødpenna i kommentarfeltet – bring it on!

Og så kan det bli steike artig, og interessant, å lette litt på sløret, eller skjørtet, for å se hva som ramler ut, snilt eller ikke. MELLEM linjene kommer nok til å bli godt kamuflert, hverdager iført fåreklær, til fest litt mer hårete …

#æblomstre

Artikler om meg.

Norsk Skyttertidende september 2019 – Trygg og god klasse.

Fremover 17.august 2014 – Møttes etter 40 år.

Noen av mine jeg-er: