web analytics

——————————————————————————————————————–

Her er åpningsinnlegget mitt av 1.januar 2019.

I menyen til høyre (iallefall på pc) finner du de siste innleggene. Ved å gå i Arkivet, finner du alle innleggene sortert etter kalenderen fra oppstart 1.1.2019. Velkommen til å lese MELLEM linjene.

Brenn ikkje inne med nåkka!

HEI DER UTE!
Livet er for kort til å utsette. Ivrer du for noe, gå i gang. Verker du for noe, ta rev i seilene og gjør noe. 

Tør du ikke? Får du ikke til? Klarer du ikke?
Gi litt mer f….., be dine frykter reise en viss plass, tro på deg selv, og tillat deg å gjøre ting på din måte. Tillat deg å gå sakte om det er det som er ditt tempo, tillat deg å hvile når du trenger det, tillat deg å være kritisk, men ikke mer enn at du fortsatt beveger deg rett veg. På din måte!

Nå gjør jeg det! 

MELLEM linjene blir både snilt, og noen ganger ikke fullt så snilt. Og det blir en blogg etter prinsippet “Godt nok”. Her vil jeg dele, vise og reflektere fra min verden. Å publisere offentlig er del av en redningsaksjon for mitt besudlede skriftspråk. D e d d e, lol. 

Jeg kommer til å gjøre det på min måte, i mitt tempo. Kapasiteten vil variere, og jeg vil sørge for at bloggingen resulterer i et energiregnskap i pluss. Noen ganger er multemyrene røde av bær, andre gang er det bare ei her og ei der, men de smaker like godt.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er IMG_2700-1024x683.jpg

MELLEM linjene kommer helt sikkert til å handle om mine hobbyer, mine interesser og Sykt Aktiv som medisin. Det kommer til å handle om mine turer og ting jeg er opptatt av, ting jeg fortsatt kan gjøre, og ikke kan gjøre. Og selv om kroppen har sett sine beste dager, er kunnskapene fortsatt voksende, kanskje litt nedstøvet. Har blant annet jobbet med sikkerhet, og det vil dryppe HMS fra bloggen min, dann og vann.

Ole i skogen er en forunderlig type som har gjort inntrykk, ikke bare gode. Bloggen kommer til å handle om han også. Følg med, så blir også du kjent med denne karen. 

Og det blir bilder, stort sett egne bilder. Andres bilder krediteres med opphav.

Ikke mye rosablogging her, mer kamu og en anelse matt sort med fargeglitter.

I MELLEM linjene “brenn man ikkje inne med nåkka”!

GODT 2019!

Bjerkvik Aktiv s nyttårsoppskyting

——————————————————————————————————————–

8 thoughts on “Velkommen til bloggen min – MELLEM linjene.

    1. Tusen takk Marianne, ja litt tøft å hoppe i det, men nå er det gjort og ikke fullt så skummelt lenger 🙂

    1. Tusen takk, Marleen. Godt å ha en dyktig blogger å se opp til, og herme litt etter 🙂 Ses snart, gleder meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *