web analytics

Velkommen til bloggen min – MELLEM linjene.

Første innlegg publisert 1.januar 2019.

Alle innlegg skal kunne finnes, søkes opp, fra hovedsiden, HJEM-funksjonen. Der finnes søkefunksjon og kalendersortert arkiv.
Alle innlegg er lagt inn under kapitler, eller kategorier som det kalles på bloggspråk. Og alle innlegg er gitt relevante søkeord, stikkord på bloggspråk.

Brenn ikkje inne med nåkka!

  

 
 

MELLEM linjene blir både snilt, og noen ganger ikke fullt så snilt. Her brenn vi ikkje inne med nåkka!

Og det blir en blogg etter prinsippet «Godt nok» da jeg har sluttet med å gjøre mitt beste. Snill pike, flink pike er i alle fall ikke meg.

Her vil jeg dele, vise og reflektere fra min verden. Å publisere offentlig er del av en redningsaksjon for et bedre skriftspråk. Etter år med SMS-kommunikasjon og slektsslang, er skriftspråket blitt skikkelig slurvete, ikke godt-nok engang. Å blogge er tenkt å være kur mot dette slurveriet.

Jeg kommer til å gjøre det på min måte, i mitt tempo. Kapasiteten vil variere, og jeg vil sørge for at bloggingen resulterer i et energiregnskap i pluss for meg. Noen ganger er multemyrene røde av bær, andre gang er det bare ei her og ei der, men de smaker like godt.

 


Velkommen til MELLEM linjene!

 

——————————————————————————————————————–

8 thoughts on “Velkommen til bloggen min – MELLEM linjene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *