web analytics

Malt av KarinRM

Nordlysrein (solgt)

Jeg var på strekmannstadiet frem til 2010, mente jeg selv. En venninne fikk meg med på malekurs, likte jo å male, men fikk aldri til noe figurativt. Jeg lærte masse på malekurs med Annhild Brit Gustavsen i Trollhaugen barnehage. Jeg lærte grunnleggende prinsipper, fargelære og ikke minst at det ikke fantes facit på hva som var bra og dårlig malekunst. Jeg fant malegleden, og ble med i en fantastisk malegruppe som oppsto av kurset: Trolske Pensler. Vi malte sammen i mange år, utstilte i lag, deltok på kurs og hadde kreativ utvikling sammen.

I dag er jeg med i en nyopprettet kunstklubb her i Bjerkvik, 8530 Kreativiteten. Ser med glede fram mot alt det fine vi kan få til her.

Bilder jeg har for salg, ligger i nettbutikken, kombinert nettbutikk og galleri, HER. På denne sida vil jeg laste opp noen av mine bilder, uavhengig av hva som ligger for salg. Her kommer mitt malemangfold 🙂

  • Amatørkunstutstilling, Narvikmønstringen, 2013
  • «Trolsk høst», utstilling med Trolske Pensler på Galleri My, 2015
  • 2010: Malekurs, Trollhaugen barnehage Bjerkvik
  • år: Portrettmalekurs, Malefrode, Øyjord
  • år: Malekurs bølger, Enhver Gashi, Narvik
  • 2017: Ukesmalekurs Ellen Hegg, Lofoten
  • 2019: Malekurs lys, Ellen Hegg, Sjøvegan
  • 2020: Malekurs himmel, Igor Meyer, Sjøvegan