web analytics

Lister opp blogger jeg har vært innom etter at jeg selv ble blogger. Leser bloggene med helt andre briller nå, enn tidligere, nysgjerrigheten min er stor, jeg suger til meg tips.

Ingen rangeringer, foreløpig. Vet ikke om jeg noensinne vil klare å rangere blant så mye bra og forskjellig.

Bestemor Esthers blogg: “Ta vare på barna for de skal vare lenge! “
Havnet innom denne bloggen i søken etter en oppskrift. Dette er en koselig bloggom en bestemors tanker og tips til lek med barnebarn.
http://bestemoresther.no/

Mallemey:
Kjenner Marleen fra Revmatikerforbundet. En varm og dyktig dame med en fantastisk formidlingsevne. Bare noen av bildene avslører at hun er nederlansk. Denne bloggen leser jeg ofte, mange gode refleksjoner og tips.
https://mallemey.blogg.no/

Ole i skogen
Tenke seg til at det fantes en Ole-i-skogen til!!!! Etter at Ole i skogen hadde blitt del av MELLEM linjene, da oppdaget jeg, til min forskrekkelse, at en Ole-i-skogen til og med hadde egen blogg. Nå er denne erstattet av en ny side med tjenester Ole selger etter et liv med utfordringer. Ole har gitt OK til at min Ole-i-skogen får fortsette i MELLEM linjene.
http://www.oleiskogen.com/ (tidligere)
http://g500.no/index.html

Mellom linjene – Astrids litteratur:
Nesten MELLEM linjene. En VGS-elevs blogg skrevet som del av norskfaget.
Ser ut som hun ferdig på VGS for noen år siden.  
http://astridslitteratur.blogg.no/

Mellom linjene – farmasi, helse og livsstil:
Enda en nesten MELLEM linjene. Denne havnet jeg i etter frisøk på beredskapsting – skal nemlig lage en liten beredskapsøvelse for Sykt Aktivgruppa her. En skrivefør farmasøyt får sagt det veldig forståelig, anbefales.
http://mellomlinjene.no/

Mellom linjene – en bokblogg:
Og enda en nesten MELLEM linjene, hvor lite fantasifull var jeg egentlig!!! Denne bloggen handler om bøker og bokrelevante tema.
https://linjene.wordpress.com/

Artist Ann-Lisbeth Stiberg:
Ann-Lisbeth er en dyktig kunstner fra Bjerkvik. Hun maler helt spesielle, bilder i hennes studio i Gratangen. Vil si at hun er en skribent med pensel. Anbefaler en titt inn i den nye bloggen hennes.
https://annlisbethstiberg.wordpress.com/

Lavt og sakte:
En nydelig blogg skrevet av en som flyr lavt og sakte av helsehensyn. Et koselig sted å stikke innom, og mange kreative tips å hente.
http://www.lavtogsakte.no/

Villmarkshjerte:
Fine beskrivelser fra liv med dyr på småbruk og turer ut i villmark.
http://www.villmarkshjerte.no/

Forfatterskolens blogg:
Et av målene mine med MELLEM linjene var å bedre skriftspråket mitt. Kjempelurt å følge bloggen til selveste Forfatterskolen. Anbefales, helt klart.
https://www.forfatterskolen.no/blog/18

Karidansen:
En morsom og sjarmerende blogg, les selv og trekk på smilebåndet.
https://karidansen.blogg.no/

Nøve, Nalle og Tassens blogg:
Finsk lapphund førte meg hit. En herlig blogg om hunder og dyreliv på landet. Flotte bilder. En gledesspredende blogg.
https://nallenatten.blogspot.com/

Eva Amundsen – fra tanker til tekst.
Jeg har lest boka Under lyset og har kjøpt boka Gjennom mørket. Sparer den siste til påsken. Eva Amundsen skriver godt og fengende, og historien i bøkene treffer nok mange, spesielt i nord. 
http://www.tanketiltekst.com/

Sofie Elises blogg:
Selvsagt har jeg smugtittet på Sofie Elises blogg. Sjarmisen fra nabolaget Harstad har jo gjort seg bemerket på mange måter, jeg liker henne. Hun bruker mye bilder i bloggen, og tar beskrivende bilder. Foreløpig er jeg ikke kommet lengre enn at jeg har prøvd å posere som Sofie-Elise ….. får øve litt til før det kan publiseres uten advarselen “bildene kan gi mareritt”.
https://sophieelise.blogg.no/

Helt sykt:
Marit Figenschoug blogger for å inspirere til bedre fysisk,- og psykisk helse. Mye nyttig og interessant å lese fra denne nordnorske, tøffe forfatter og eventyrer.
https://heltsykt.no/

Hverdagsaktiv
Følger denne bloggen for inspirasjon til hverdagsaktivitet. Bloggen omhandler litt av hvert, og jeg blir nysgjerrig – hva kommer nå.
https://hverdagsaktiv.blogg.no/

Kronisk lykkelig
Nettopp blitt kjent med den kronisk lykkelige damen – og FØRR EI DAME! si æ bare. Nydelig, sjarmerende og kjempedyktig på mange områder, blant annet om egen sykdom, samme som meg, Sjøgrens syndrom.
https://kronisklykkelig.no/

REUMABLOGGEN
En blogg om revmatiske sykdommer av revmatologisk avdeling på Diakonhjemmet sykehus. Mye nyttig å lese her.
https://revmabloggen.com

GARNMAGASINETs blogg
Handler jeg garn på nettet, så handler jeg som regel her. Sjekker ikke prisene, liker bare servicen her, og farta de har på ekspederingene, og garnet selvsagt. I bloggen koser jeg meg med å se på ting jeg kan lage, men som jeg som regel nøyer meg med å drømme om.
https://garnmagasinet.no/blog

Sist oppdatert. 21.10.2019

2 thoughts on “Karins bloggliste.

  1. Så utrolig hyggelig å oppdage at du både har anbefalt bloggen, og skrevet så gode ord om meg! Beundringen er gjensidig, du er drivende dyktig, og sprer masse god energi rundt deg. Veldig glad for at jeg fikk de dagene sammen med deg, og resten av den fine Sjøgrens flokken <3

    1. Tusen takk for nydelig ord, håper det ikke tar altfor lang tid før våre veger krysses igjen, har vært en energigivende uke <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *