web analytics
Karins bloggliste.

Karins bloggliste.

Karins bloggliste viser blogger jeg «har notert meg» etter at jeg selv ble blogger.

Øverst troner 5 blogger jeg følger fast – anbefales.

Mine 5 mest besøkte:

Mallemey:
Kjenner Marleen fra Revmatikerforbundet. En varm og dyktig dame med en fantastisk formidlingsevne. Bare noen av bildene avslører at hun er nederlansk. Denne bloggen leser jeg ofte, mange gode refleksjoner og tips.
https://mallemey.blogg.no/


Nøve, Nalle og Tassens blogg:
Finsk lapphund førte meg hit. En herlig blogg om hunder og dyreliv på landet. Flotte bilder. En gledesspredende blogg.
https://nallenatten.blogspot.com/


Hverdagsaktiv
Følger denne bloggen for inspirasjon til hverdagsaktivitet. Bloggen omhandler litt av hvert, og jeg blir nysgjerrig – hva kommer nå.
https://hverdagsaktiv.blogg.no/


Kronisk lykkelig
Nettopp blitt kjent med den kronisk lykkelige damen – og FØRR EI DAME! si æ bare. Nydelig, sjarmerende og kjempedyktig på mange områder, blant annet om egen sykdom, samme som meg, Sjøgrens syndrom.
https://kronisklykkelig.no/


GARNMAGASINETs blogg
Handler jeg garn på nettet, så handler jeg som regel her. Sjekker ikke prisene, liker bare servicen her, og farta de har på ekspederingene, og garnet selvsagt. I bloggen koser jeg meg med å se på ting jeg kan lage, men som jeg som regel nøyer meg med å drømme om. I tillegg har nettbutikken lokal forankring, et pluss.
https://garnmagasinet.no/blog


Resten av snackset jeg har notert meg:

Bestemor Esthers blogg: «Ta vare på barna for de skal vare lenge! «
Havnet innom denne bloggen i søken etter en oppskrift. Dette er en koselig bloggom en bestemors tanker og tips til lek med barnebarn.
http://bestemoresther.no/


Boksmeden

En blogg om en forfatterdrøm, om å skrive, om litteratur. Jeg er blitt kjent med denne skribenten via Forfatterskolen. Han viste seg å være «fra dalstrøka heromkring» og hadde familie nede i gata vår – ekstra artig. Følger boksmeden fordi han anses som en kjenning, og fordi han har mye vettigt på hjertet.
https://boksmeden.no/

Artist Ann-Lisbeth Stiberg:
Ann-Lisbeth er en dyktig kunstner fra Bjerkvik. Hun maler helt spesielle, bilder i hennes studio i Gratangen. Vil si at hun er en skribent med pensel. Anbefaler en titt inn i den nye bloggen hennes.
https://annlisbethstiberg.wordpress.com/

Lavt og sakte:
En nydelig blogg skrevet av en som flyr lavt og sakte av helsehensyn. Et koselig sted å stikke innom, og mange kreative tips å hente.
http://www.lavtogsakte.no/

Villmarkshjerte:
Fine beskrivelser fra liv med dyr på småbruk og turer ut i villmark.
http://www.villmarkshjerte.no/

Forfatterskolens blogg:
Et av målene mine med MELLEM linjene var å bedre skriftspråket mitt. Kjempelurt å følge bloggen til selveste Forfatterskolen. Anbefales, helt klart.
https://www.forfatterskolen.no/blog/18

Karidansen:
En morsom og sjarmerende blogg, les selv og trekk på smilebåndet.
https://karidansen.blogg.no/

Eva Amundsen – fra tanker til tekst.
Jeg har lest boka Under lyset og har kjøpt boka Gjennom mørket. Sparer den siste til påsken. Eva Amundsen skriver godt og fengende, og historien i bøkene treffer nok mange, spesielt i nord. 
http://www.tanketiltekst.com/

Sofie Elises blogg:
Selvsagt har jeg smugtittet på Sofie Elises blogg. Sjarmisen fra nabolaget Harstad har jo gjort seg bemerket på mange måter, jeg liker henne. Hun bruker mye bilder i bloggen, og tar beskrivende bilder. Foreløpig er jeg ikke kommet lengre enn at jeg har prøvd å posere som Sofie-Elise ….. får øve litt til før det kan publiseres uten advarselen «bildene kan gi mareritt».
https://sophieelise.blogg.no/

Helt sykt:
Marit Figenschoug blogger for å inspirere til bedre fysisk,- og psykisk helse. Mye nyttig og interessant å lese fra denne nordnorske, tøffe forfatter og eventyrer.
https://heltsykt.no/

REUMABLOGGEN
En blogg om revmatiske sykdommer av revmatologisk avdeling på Diakonhjemmet sykehus. Mye nyttig å lese her.
https://revmabloggen.com

KOKKEJÆVEL`s blogg
Mange har nok både lest denne, sett han på TV og hørt om han. Det er først nylig at jeg har begynt å lese innleggene skikkelig. Dette er seriøse temaer, og mannen har viktige budskap, en jævel man bør lytte til. At han er nordfra gjør nok at jeg føler at skrivestemmen hans klinger jævli godt i mine ører.
https://kokkejaevel.blogg.no/

Tante er gal
En strikkeblogg, visstnok en stor i strikkebloggskalaen. Liker denne. Bloggeren fyker i mellom fra det ene prosjektet til det andre, akkurat som meg tidligere, akkurat som meg bare med et par prosjekter.
https://vibbedille.blogg.no/

Countryexpressen
En bussjåfør forteller bussehistorier, litt av hvert, både rart og koselig. En blogg som skiller seg ut i mengden.
https://countryekspressen.blogg.no/

Ord i nord
En blogg av en forfatter og journalist fra Salten. Bloggen handler om skrivingen hennes, klart jeg kommer til å følge den.
https://ordfranord.com/skriblebloggen/

Mitt liv med AS
En blogg med mye nyttig informasjon for meg som kroniker. Bloggeren selv er kroniker, har ankylerende spondylitt, bedre kjent som Bechtrew.
https://mittlivmedas.blogg.no/

Sist oppdatert. 22.01.2019

6 thoughts on “Karins bloggliste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *