web analytics
Tips - Råd - Reklame
Flink bisk

Flink bisk

Flink bisk – REKLAME

Denne er min!

Velstanden lenge leve, sier Femie og er hoppende glad over pakken «Flink Bisk» som kom i posten i dag. Ingen tvil om at den er til henne, det lukter hun.

Det er faktisk mulig å abonnere på månedlige overraskelsespakker til hunden din, FLINK BISK er en sånn ordning som jeg har tegnet affiliateavtale med.

Trykk HER for å lese mer og for å komme til tilbudet.

Dette skriver leverandøren om tjenesten:

Hva får dere i FlinkBisk esken?

Hver måned sender vi ut forskjellige kvalitetsvarer fra store og gode nordiske leverandører. FlinkBisk pakken inneholder masse spennende overraskelser som morsomme leker, sunne godbiter, kule hundedingser og mye mer! Bildene av FlinkBisk-esken brukt på disse sidene er eksempler på det som kan komme i eskene. Innholdet skal være en overraskelse, og kan variere også i løpet av samme måned hvis vi går tom for enkelte produkter.

Det fungerer sånn at man oppgir størrelse på hund, navn på hund og bestiller, pakke kommer månedlig hjem evt i posten og faktura ligger i pakken. Første pakke er prøvepakke, da betaler man bare porto. Ingen bindingstid, kan sies opp når tid som helst. Altså ikke rare risikoen.

Les mer her.

Matmor hjelp meg, få åpnet eska da!


Klart Femie måtte prøve dette – matmor la inn en bestilling, og i går kom pakken.

Femie elsket kongen. Vi puttet godbiter i den, og når hun rullet på den med snuten eller poten, ramlet godbiter ut. Hun skjønte opplegget straks.

Vi velger å bli med videre. Neste pakke som kommer, er påskepakken. Det blir stas for bortskjemte vofsen vår, og for oss som fryder oss når voksne Femievofsemor blir vill og pakkegal i stua.

Prøv selv HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *