web analytics

På scootertur i paradiset

På scootertur i paradiset

En fantastisk skjærtorsdag med koselig selskap og eksemplarisk vær. Vi tilbragte dagen på scooter i fjellet i dag. Det harde føret i formiddag ble mer og mer slurry utover dagen, fint for scootrene som fikk bedre kjøling.
Ti mil på belter har satt sitt preg på kroppen og øyelokkene siger lengre, og lengre ned. Dagens blogginnlegg skrives derfor med bilder fra vår scootertur i paradis: Abisko – Unna Allakas – Sjangeli – Stuor Karpel – Abisko.

Noen bilder tatt med Iphone 8 plus, og noen med Canon EOS 70D. Liker gjerne å si at speilrefleksen gir best bilder, men må si jeg liker bildekvaliteten på min nye mobil.

Bli med inn i paradiset:

God natt.

2 thoughts on “På scootertur i paradiset

  • Author gravatar

   Åhhhh, en slik tur skulle jeg gjerne vært med på!
   I min spede ungdom, var vi ofte på skuter-tur, spesielt i påska. Vi hang gjerne etter på ski, i lang lang rekke. Vi hadde en slik tur tilogmed som skoletur, noen av gutta i klassen var drevne skuterførere i 14 årsalderen ?
   Nå er det strengt forbudt med slik fornøyelses-kjøring, og på en måte er det vel bra, men…

   • Author gravatar

    Samme her, oppvokst med scooter i heimen, en selvfølge. Vi har hytte i Sverige, og der praktiseres en helt annen scooterpolitikk enn i Norge. Regulering er nok en dyd av nødvendighet, men Norge vinterland kunne godt liberalisert litt, synes nå jeg 🙂
    Du får ta med din finske lapphund, tilbake til røttene her i Lappland og bli med på en scootertur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *