web analytics
Tips - Råd - Reklame
Kortreist Style fra Ramsund.

Kortreist Style fra Ramsund.

For to år siden fikk jeg hilse på en nydelig ung dame fra Ramsund, en slektning jeg ikke kjent til fra før.
Merete Sandelin Årsand er firmenning til min datter, slektsgren på min farmors side, bestemor Ingvarda fra Foldvik i Gratangen.

Vi møttes på julemessa i Bjerkvik, hun med bod med egendesignede barneklær og luer, jeg sammen med søster, mamma og krimskramsebod.

Og vi møtes igjen på messer, og via sosiale medier. Følger henne via facebooksida «Style To Smile«, som også er firmanavnet hennes.

En suksesshistorie.

En ung jente med ambisjoner vågde å søke hjelp via rette kanaler, hun har stått på, er flink, kreativ og hyggelig, hun følger sin drøm, og hun gjør stadig fremsteg forretningsmessig. Nylig har hun fått avtale med en annen nettbutikk som selger barneklær, og hun har opprettet elektronisk barneklærmesse på facebook HER.

Merete syr ikke bare gode og fine barneklær, hun lager flotte luer og pannebånd til voksne også. Og hun leverer profileringstøy med ønsket tekst og logo.

Altså kortreist norsk design fra Ramsund.

Merete om sin reise:

«STYLE TO SMILE FYLLER 5 ÅR!!
Jeg har så lenge jeg kan huske hatt et ønske om å leve av å sy mine egne klær. Det var drømmen min, og i lang tid føltes den uoppnåelig. November 2013 tok jeg motet til meg å kontaktet Christiane Wulff i Harstad. Det er et av de beste valgene jeg har tatt ❤️ Synnøve har lært meg så mye, og vist meg at det er mulig, man må bare tørre å satse! Og det var det jeg gjorde 1.mai 2015 – for akkurat 5 år siden ?
Det har vært mye jobb, og lange arbeidsdager, men jeg elsker hvert sekund av det. Jeg har hatt så god hjelp av venner og familie, som har hatt troen på meg. Tusen takk ❤️
Dette året blir litt annerledes enn hva vi alle hadde sett for oss. Avlyste messer fører til at jeg må tenke i litt andre retninger. For noen dager siden starter jeg mitt første samarbeid med en annen nettbutikk, og målet mitt i år er at flere skal bli kjent med mitt merke. ?
Det har vært 5 lærerike og spennende år, tusen takk til alle som velger å handle lokalt og støtte bedriften min, uten kundene mine hadde jeg ikke kunnet gjort dette ?»

Her er noen smakebiter fra hennes produksjon, noe hentet fra nettbutikken hennes, noe som jeg har handlet selv:

Løp og kjøp.

Gratulerer med 5-årsdagen, Merete og Style To Smile 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *