web analytics

Julegavehandel i Bjerkvik

REKLAME – FREMSNAKK: «Se-ka-vi-har»

Nattåpent her og nattåpent der
Jula den nærme sæ og æ har ikkje klær
Kakeboksan tom, vi forsynte en hel hær,
Julegava mangle til alle vi har kjær.
Tikk-takk, tikk-takk, tru om det blir jul
?
Joda, senk skuldran, plystre og vær kul.
Redninga finns jo rett så nær,
Bjerkvik har julegava – se bære hær
:

PåGoFot AS
Fotterapeut Marianne Horn holder til ved siden av legesenteret. Hun er dyktig og vet og velge gode produkter å tilby kundene. Nyttige julegaver å få
1. 450 fotbad og krem fra gehwol
2. 550 gehwol produkter med fotfolket
3. 475,- optimaprodukt for skjør hud, sår, brannsår, psoriasis pH 4

YNGVE STORØ
CD med hans musikk, lokalt produkt, komponert og spilt inn i Bjerkvik av Yngve Storø. kr 149,- bestilles via tlf/sms 91859094, kan sendes i post om noen ønsker det.
Funfact: 2 av melodiene er sendt inn til Nordisk film AS som forslag til filmmusikk til krigsfilmen om Narvik.

STORØ AUTO
Nissen har også lager hos Storø Auto. Rolf har sendt bilder av mange julegavetips. Både verktøy og sikkerhetsutstyr er flotte gaver både til han og henne.

SHELL
Hvem har ikke bruk for disse juletilbudene som Vidar og gjengen har satt i hop:

REMA 1000
Like ved disken, der du står og venter på tur til posten, står det et stativ med ypperlige gaver til hele familien. Jeg knipset mine favoritthansker og litt til:

ZU4R Sportswear
Rett over fylkesgrensen, rett over fjellet i nord, der har en kar fått designet sportsklær som selges via nettbutikk. Om du er for sein til å bestille generell postordre til jul – kan du helt sikkert bestille her, og avtale henting av varene utenfor posten en dag han leverer alt det flotte sportstøyet han selger. Sjekk ut nettbutikken og handle knallstilig lokalt:
https://zu4r.com/

Bilde lånt fra ZU4R.com

SKOTØYMAGASINET
Her finner du noe til alle, ikke bare det mest åpenbare som sko. Butikken har stativer med de lekreste klær, vesker og smykker. Jeg kan bare vise et bittelite utvalg. Gode tilbud å finne er det også.

BJERKVIK SANITETSFORENING
I nytt lokale rett ved siden av Coop, inviterer sanitetsforeningen til 2-dagers førjulsbutikk, åpent fredag 11. og lørdag 12.des. Her er det masse flott som egentlig skulle vært solgt på julemessa som dessverre måtte avlyses i år. Kjøp også lodd når du er innom – i utstillingsvinduet ser du det velfylte premieutvalget de kan skilte med i år.

COOP EXTRA
Dagligvarehandelen har et lite torg med litt av hvert som passer veldig godt som julegaver. Jeg begrenset meg til å knipse noen få på torget, og en fristende ved kassen.

ESSO
Ta turen innom bensinstasjonen, kanskje har du akkurat det du trenger, jeg ble overrasket, positivt.

ARTIC STYLING
Masse for liten og stor, mann som dame! Alt fra hårbørste til de små(og store) til pleie, shampoo og balsam, kur, styling og styling jern. De har også egen herreserie med alt fra shampoo til barberingsprodukter og skjeggpleie. Her selges også gavekort som alltid er godt å få – kanskje på nye negler til nyåret?

DET LILLE KJØKKEN
Den berømte juletallerkenen fra «GK», kan du få også i år, spise der, eller ta med hjem.

BJERKVIK HOTELL
Bruk de forskjellige spisestedene vi har i Bjerkvik, vi må spre oss og holde avstand, da kan vi fortsatt spise ute trygt. Jeg vil anbefale en av mine favorittretter til førjulslunsj på hotellet: Jul i Bjerkvik, kan serveres med og uten chips.

«OUTLETTEN»
Her er det MYE å velge blant. Ta deg god tid og vandre rundt reoler, se opp, se ned og det dukker stadig opp masse flott som godt kan bli julegave til ….. og ….. og …..

JOKER
Tror jammen Blomster-Finn har en slektning i Bjerkvik. Å få blomster i gave er veldig hyggelig, å bli gitt tilliten å passe på noe levende og vakkert.

MØBELRINGEN
Om du synes det blir drøyt å pakke inn en sofa, så har møbelbutikken «vårres» mye lekkert å by på. Igjen bare et microutvalg fra meg – ta turen innom, de har flere gode tilbud:

MELLEM Motor & Fritid
Kanskje du har «sledheads» på gavelista di? Snart er scootersesongen i gang og olje og reimer blir forbruksvarer, kanskje det skal ligge under juletreet til noen? Eller isdrivere som monteres lett på skiene for å hjelpe på kjøling på hardt føre?

LEVOLLEN DA
Vi har fortsatt igjen noe av krimskramseriet som jeg og min søster lager. Legger ved noen bilder, se ellers i «mappa» vår på facebook HER:

MELLEM LINJENE
Holdt på å glemme at jeg også har en liten nettbutikk, med litt bilder, kort og diverse. Velkommen innom for en titt HER.

Og enda rakk jeg ikke innom alle steder………. mangler du? Send meg bilder og info.

GOD JULEHANDEL 🙂


Med forbehold om at jeg har sett feil på prisene……


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *