web analytics

MELLEMs resultatservice – innledende skytinger mil-NM og Mestermøte 2021.

Fra søndagen på Jordet

Turen til Elverum ble til ved at Marina ble tatt ut/kvalifisert til å delta i Skytternes mestermøte 2021 med Stang,- og felthurtigskyting. Og siden mil-NM gikk samtidig, fikk hun papsen med og de meldte seg på.

Sauerskytinga i Stang,- og felthurtig ga ingen finaleplass for Marina. Hun var egentlig fornøyd med mengden avfyrte skudd i første hold Stang, men halvparten havnet utenfor figur, og da var det kjørt. Hun hadde nok bedre drill på dette med Saueren i 2019, som var kvalifiseringsåret.

Da ble det heller større uttelling på det de meldte seg på når de først skulle ned hit: HK416-skyting.

Marina skjøt veldig bra på baneskytinga. 238 ga henne delt 5.plass/6.plass rangert, og hun slo faren som også skjøt bra og holdt seg blant topp-ti helt til siste 10-skudden der blant annet et 7-er-treff ødela for han.

Skjermdump topp-10-liste etter baneskyting HK416

Jeg så begivenhetene fra hotellrommet vårt pålogga alle enheter for kryssjekk og meldinger hjemover. Det ble både snørr og tårer – liveresultater gir deg følelsen av å «være der», nesten.

Marina startet godt på Stangskytinga med HK-416, 16 skudd avfyrt og 13 treff hold 1. Så kom hold 2….. 14 avfyrt men serien lav og bare 6 treff, totalt 19. Det er i minste laget for finaleplass i dette selvskapet.

Felthurtig skjøt Marina veldig bra med HK`n og fikk ned blinkene på 9,44 sek. Bra, 35.plass av alle felthurtigskytterne, men det holdt ikke til finaleplass, de 16 beste gikk videre, derav Terje.

Innta utgangsstilling!

Marina ble nr 21 sammenlagt (bane og stang HK416). De 10 beste går videre til finale onsdag, dette sendes på NRK. Da er Marina tilbake på jobb i nord.

Terjes Stangsskyting gikk ikke som tenkt; Magasintrøbbel i hold 1 og treff over på hold 2.

Men på felthurtig gikk det unna. På 7,81 sek smurte han ned de tre blinkene, og det er muligens en pers, men det husker han ikke selv, «av de bedre», sier han uanfektet selv. Det ga han en 10.plass på i felthurtigskyting, og han er da med i finalen for felthurtig på onsdag. Vi tror den også blir sendt på NRK.

Fra felthurtig på Jordet på søndag

Tom-Marius og John-Olav fra samlaget skyter Mestermøte bane i dag, tirsdag, vi heier på dem og sjekker nettresultater.
Vi skal hilse på kjenninger, og så skal Marina skysses hjemover, bare vi gråstænkte som entrer arenaen onsdagen.

Trivelige dager.

Gleder vi oss til cowboyfinalen – det blir skøy. Følg med på NRK på onsdag folkens.

MELLEMs resultatservice kommer tilbake med reportasje fra finalene.

Glad gjeng på jakt etter mat.

2 thoughts on “MELLEMs resultatservice – innledende skytinger mil-NM og Mestermøte 2021.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *