web analytics
#rapetullat
Reinlykke i heimen.

Reinlykke i heimen.

Du vet, når du får melding om pakke klar for henting på posten, og du ikke skjønner hva det kan være. Det kan godt tenkes at du har bestilt noe som du bare ikke kommer på akkurat nå, sånt skjer jo alle, eller hur?Jeg fikk en sånn melding her om dagen. Sjekket sendingsinformasjonen, men avsender sa meg absolutt ingenting.

Kunne den være feilsendt?

Jeg googlet firmanavnet.

Matvarefirma?

Jeg hadde nok googlet feil.Min mann hentet pakken, og han kom forundret hjem: Pakken var adressert til han.

Hæ? Så rart at meldingen kom til meg.

Min mann åpnet pakken, og ut kom en rein!

Hæ?!

Et eller annet demret bak i de små grå….. hadde jeg ikke sett en sånn rein en gang før?

Så ramlet det ut et skriv av posen:

Nå husket jeg.

Jeg hadde jo kjempelyst på reinen selv, men det kunne jeg jo ikke skrive, det er ikke noe vinnertriks. Så jeg tagget mannen min, som ikke oppdager at han er blitt tagget, og skrev at min kjære mann kom til å bli kjempeglad for å få en sånn rein.

Og det funket.

Så nå er min kjære mann reineier 🙂

Reinlykken er til å ta og føle på i stua hos oss nå 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *