web analytics
Mellems resultatservice
LS 2024 – på tur til Steinkjer.

LS 2024 – på tur til Steinkjer.

On the road again

Så er vi der igjen, rally-LS, Landsskytterstevne 2024 i Steinkjer i år. Vi skal til en erfaren arrangør av Landsskytterstevne, det først avholdt på 1800-tallet, i år er det 11. eller 12. gang de er vertskap.

I overkant av 4000 deltakere er påmeldt, litt færre enn forventet, men så er årets LS litt tidligere enn det pleier å være, kanskje det har påvirket påmeldingen. Med 4000 påmeldte, familier og arrangører blir dette allikevel et stort stevne i en relativt liten by – tipper det blir litt av en folkefest der hele Steinkjer er involvert. Vi gleder oss.

Vi har starten turet i god tid, luffer oss nedover Nordland. I Nord-Trøndelag deltar vi på noen stevner før til triller inn på vår LS-camp som for mange av oss fra Nord-Norge, er på Steinkjer skistadion. Så får vi noen dager på å gjøre oss kjent med geografien, planlegge logistikken, sjekke ut feltløypa og ellers nyte Steinkjer i fest.

Om vi er klare?
Vel, vi ser i alle fall frem til denne aktivitetsferien der vi kan leke sammen med likesinnede. I fjor hadde vi LS-pause, og det var mildt sagt stressende: Vi lå på fjellet, med live-visning i lavvoen, og løp i skytteltrafikk fram og tilbake til bilen for å lade batterier for å få sett alt vi bare måtte se. Allerede da var det klart: I 2024 måtte vi være med.

Med sparsommelig treningsgrunnlag, har vi tatt igjen litt de siste ukene. En særdeles nyttig treningsøkt hadde vi hos Ramsund skytterlag, og jeg dro derfra med en kneppetabell mye mer korrekt enn den jeg hadde i mitt hode – tusen takk, Torbjørn :). Terje er som vanlig klar.

Kjøreturen benyttes til å høre en lydbok av Lars Monsen, Norge på langs, og trene ledd sånn at de forhåpentligvis blir litt mer medgjørlig de neste to ukene.

Rally-LS fortsetter i morgen formiddag. Det er fullt av bobiler og campingvogner langs vegene. I natt har vi slått leir på Saltfjellet i godværet. Og når vi leser nyhetene på facebook, ser vi at det er rett mange LS-farere som camper her i høyden i natt.

MELLEMs resultatservice kommer tilbake med flere fortellinger fra LS-2024. Ingen tradisjonell reportasje, og neppe fullverdig resultatservice, men noen skråblikk og heiarop fra et bloggvindu i barteland.

Mer informasjon om LS-2024 finnes på disse arrangørsidene: Landsskytterstevnet 2024 i Steinkjer | 19. – 26. juli (ls24.no)


MELLEM linjene

Brenn ikkje inne med nåkka!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *