web analytics
Mellems resultatservice
LS 2024 – innsjekka!

LS 2024 – innsjekka!

Å loffe gjennom Nordland og Nord-Trøndelag har vært flott i det nydelige været vi har hatt. Skriver «har hatt» for i natt kom regnet, og siden da har det holdt på.



Vi forlot Saltfjellet i knallvær, og tikka tidlig inn på campen på Harran, nær vårt første stevne. Campen er kjempeflott, flat og perfekt for vognparkering, nydelige omgivelser og et innholdsrikt anlegg. Dessverre så virker campen noe nedprioritert, blir fort grisete på sanitærbygg midt i juli da. Ble allikevel 2 netter der, da det var nært et stevne vi skulle på, og det var godt å ikke bare kjøre i det gode været.

Femie har det varmt, men trives i bilen med aircondition på. Ikke fullt så fornøyd med å bli forlatt i vogna lengre, men det må hun nok finne seg i, for det melder varmt under LS, da er vogna svaleste sted.

Kjørte litt feil da vi skulle til Harran skytebane, så vi fikk sett litt av bygdene som ligger gjemt i Harranskogen, mye man ikke ser når vi suser fort langs hovedvegen.

Siste natt før innsjekk, bodde vi på Holmset camping mellom Lyngen og Namdalseid. En fiskecamp, sommercamp, drevet av ei dame som jobber i Nordsjøen når hun ikke driver campen, og som flytter til Thailand hver vinter. Hun snakka gjerne børse med Terje, hun skulle jakte elg med nyanskaffa Beretta.

Denne campen får full pott stjerner fra oss. Damen sørget for skikkelig informasjon til oss begge, fulgte oss på plass, og fulgte oss opp flere ganger utover kvelden med småprat og sjekk om vi hadde det bra. Skulle nesten tro at hun var synsk og visste at Solifer`n romma en blogger. Anbefaler dette som en utgangscamp ved senere stevner i dette området: Hyggelig, rent og innholdsrikt med mange små soner for kos.

På banen til Lyngen og Namdalseid skjøt vi banestevne, og Terje stang og felthurtig både med Sauer og Hk – det var varmt, men ikke så varmt som forrige gang vi var der.

Resultater så langt:
Terje skyter godt og er det går rette vegen med endringer, det lover godt for LS. Er litt finspissing av kneskuddene, så sitter nok de der de skal. Også cowboyøvelsene gikk godt, men to runder på rappen, først med Hk, så med Sauer ble nok i heteste laget for en vinterelskende nordlenning, han ble litt treigere på andre runden. Vi går for at «på det tredje (på LS) skal det skje». Litt leit at dere der hjemme ikke får se disse finaleøvelsene på Nrk i år, kanskje vi får til noen videosnutter her i MELLEMs resultatservice. Vi går for at Mellemen kommer seg med finalene i år også, men konkurransen er hard, og kjapp.

Karin har all fokus på ledd for tiden. De krangler og verker, det gjøres øvelser og prøves med Ibux…. noe kroppen har tydelig gitt beskjed om at det skal vi ikke ha mere av. Så ute av fokus på Harranstevnet, skjøt hun 15 skuddene på 300 m med pittelite feltkorn, brukte prøveskuddminuttene til å bytte korn, uten at det hjalp nevneverdig på treffene. Det slites fælt med liggestilling, kanting, smerter og napp. Ambisjonene nå er å få til å skyte uten smerter, så er det ikke så nøye med resultatene.

Vi har nå sjekka inn på LS-campen og bor sammen med resten av nordlendingene på Steinkjer Skistadion. Nederst i samlagsrekka, akkurat i svingen til oppløpet, der skal vi bo neste uke pluss litt til. Lisbeth og Åge ventes inn på plassen ved siden av i løpet av et par dager. Resten av lagets deltakere er spredt litt rundt omkring.

Bjerkvikskytterne – vår lille tropp:


I morgen skyter vi «Midtpunktstevne» i Ongdal – det må vel bety at vi skal treffe i midten. Så skal skytebøkene hentes (for uinnvidde: registrering av oppmøte, utdeling av informasjon og hefte fra arrangør, skyteidkort og ikke minst kontroll med skytetider). Inspeksjon av arenaen og deltakelse på åpningsseremoni. Og vi skal sjekke ut feltløypa, greit å ha tråkket runden før gangsynet begrenses til et lite skytebrilleglass.

Her en liten snutt fra det aller viktigste, det som hviler på Terjes skuldre i leiren vår: våpenpussinga:



Nytt innlegg kommer med de enkeltes skytetider og kjekke lenker dere kan klikke dere inn på, i tillegg til historiene her i MELLEMs resultatservice.

Hei så lenge.

MELLEM linjene

Brenn ikkje inne med nåkka!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *