web analytics
Mellems resultatservice
LS-2024 – det går opp og ned …

LS-2024 – det går opp og ned …

GRATULERER til Viktoria fra Ramsund skytterlag. Hun presterte 30/19 på en veldig het grovfeltrunde. Som legestudent vet vi at det ikke er lett å få prioritert inn så mye treningstid, så veldig imponerende, og artig – god stemning i nabolaget 🙂

Og KJEMPEGRATULASJON til vårres Regine som i morgentimene har skutt 28/12 med 48 på minneskytinga. Det blåser kraftig, telt er blåst overende på arenaen og det er skrekkelig varmt. I skrivende stund har jeg ikke snakket med Regine & co, men ser på gravkort på nett at hun fylte alle hold, men lå til venstre på siste og mistet 2. Vind kanskje?

Og vi slenger med en gratulasjon til Arnulf Losvar fra Alta som skjøt fullt hus på bane V55. Velfortjent oppmerksomhet fikk han på arenaen:

Video av direktesending fulgt fra Mellems lille tv-studio i campingvogna.

Terje har skutt bane med 242 i resultat, en skjev serie ga han litt for mange 9-ere. På stang fikk han 17 og felthurtig 10,33. Han skal skyte de samme grenene militært med Hk-416 senere under LS – nye muligheter. Han er like fattet, uansett veg det går, en veldig god egenskap i denne sporten.

Skulle hatt litt av den holdningen. Passe oppgitt etter oppvarmingsstevner med håpløs stilling, smerter og dårlig skyting, stilte jeg ikke med andre ambisjoner enn å få et bedre LS-bilde, så i år passet jeg på å løfte skyggelappene og ta vekk den krøllete post-it-lappen fra skytterbrillen under fotoseansen. (For uinnvidde: Hvert år står det fotograf i oppropsteltet, og når skytter-id er skannet, stiller vi opp, i alles påsyn, brystkassa frem, hodet opp og smiiiiil. Dette brukes som profilbilder i DFS-systemet, og du blir hengende med det som er tatt, til du deltar på nytt LS og ny fotografering)

Jeg knøvla det til i starten, og brukte første 5-skuddene til innskyting. Endte på 235 og var strålende fornøyd, til tross for at det ikke var strålende resultat eller god skyting. Men det var ganske mye bedre enn på kjempelenge, og det er ekstra kul at det går den vegen når det gjelder. Og aller mest glad er jeg for at de verste smertene har gitt seg. Svett, sliten og nedlassa med tungt utstyr i varmen, gikk jeg rett i et telt å shoppa litt, en ulljumper av alt i denne varmen. Fant et telt med bare dameklær, arbeids,- og fritidsklær for damer (Flor betyr fjøs på vestlandet, fikk jeg vite av den hyggelige selgeren).
Sjekk ut nettsidene: Arbeidsklær for damer – Flor (florworks.no) Dette er ikke reklame, jeg er på ingen måte sponset, se på det som folkeopplysning. Bakgrunn for designet har en sikkerhetsmessig side ved seg, gjett hva …. 🙂

Svein Inge har skutt bane med resultat 230 og 6 treff på stangskyting. Har ikke fått snakket med han, logistikken gjør lagssamlinger litt utfordrende i år. Tvi, tvi på resten av skytinga.

John Eivind svidde av 20 treff på stangskytinga og 13,05 på felthurtig. Kjæresten Camilla hadde hhv 15 treff og 11,60. Tror begge to overgikk egne forventninger, og de viser jo lovende takter. Og disse to søtingan har intern konkurranse om hvem som vinner mest, og idag kunne de feire uavgjort.

Jeg lot være å melde meg på stang og felthurtig da jeg ville spare leddene, sikkert lurt, selv om det hadde vært gøy med hurtigskyting som er litt som isen du får etter å ha spilt fotballkamp, smaker kjempegodt 🙂

Jeg holder meg i vogna sammen med Femie i dag, melder veldig varmt, varmeste dagen. Terje er ute på grovfeltrunden, og håper han klarer seg i varmen med fullt feltantrekk på.

I vogna har jeg etablert studio, og skal følge med på skytingene via LIVE-sendinger. Det kan du også gjøre der hjemme. Via denne linken hopper du deg gjennom de ulike holdene i feltløypa. Terje skyter i lag 110 (lag 104 i skrivende stund på minneskytingen som er det første som skytes).
Resultater/Live – Det frivillige Skyttervesen (dfs.no)

Studio under baneskytinga.

I morgen melder det regn, lyn og torden, og jeg skal gå grovfeltløype, med adlerøye som er følsomt for….regn. John-Eivind skyter også grovfelt i morgen, 5 lag før meg med Camilla som caddy. Jeg skal henge med de to i morgen, og gleder meg til det.

Terje skyter samlangsskyting for Ofotens vetaranskyttere, i morgen. Åge skyter felt på formiddagen. Regine skyter bane.

Vi hørs – no må æ følge med her.


MELLEM linjene

Brenn ikkje inne med nåkka!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *