web analytics
Mellems resultatservice
LS-2024 oppsummering og resultater.

LS-2024 oppsummering og resultater.

Feltskytinga tok luven ut av meg, men nå er jeg igjen bloggeklar, bare skytterjakken som fortsatt er våt.

Helt utrolig hvor fort 2 uker går når man leker. Nå er vi hjemme igjen, klipper gress og LUKER UGRESS!!!

OPPSUMMERING:

LS-2024 på Steinkjer har vært kjempeflott for oss, selv om resultatene ble «så der». Turen har gått bra, mange koselige stopper og prater, oppvarmingsstevnene var veldig trivelige og mine leddsmerter avtok. Vi har kosa oss.

Arrangementet – LS 2024 på Steinkjer:
En enkel test på et steds kvalitet, er å ta en renholdssjekk på toaletter. Uansett hvor jeg satte stumpen ned, på campen eller på arenaen, så var det rene toaletter og rene bord og benker – all honnør til arrangørene for at de gjorde det så fint for oss. Tror det er første LS jeg har sett at arrangørene gikk rundt og plukket søppel på bakken på arenaen underveis, imponerende.

På et sånt stevne skal det ikke mange tekniske feiler til før tidskabalen kommer i kritisk uføre. Det eneste jeg erfarte var små stans som ikke resulterte i særlig forsinkelse, det tåles. Kjempeflott opplegg og arena. Og igjen, tommel opp for dfs-reporterne på arenaen: De er som et gammelt ektepar, et godt tospann som skyter litt på hverandre, i vennlig tone. Fortsett sånn.

Det eneste jeg savnet, var skyttelbussene, busser mellom campingområdene, grovfelten og arenaen,. Det hadde nok gitt flere besøk til Steinkjer sentrum og flere turer innom arenaen. Nå ble det mer tid på campingen, med tilhørende studio i forteltet.





RESULTATER – Bjerkviks skyttere på LS-2024:

Presenterer lagets skyttere med screenshot av DFS-bilder (www. dfs.no etter tillatelse), med forbehold om feil – meld meg, så retter jeg opp:

Regine skyter imponerende godt, også når det gjelder. Jenta skjøt seg til finaleplass både i felt og baneskyting. Vi er stolte av Regines prestasjoner i lagets navn.

Bane: 246, premie stort beger, finaleplass, sluttsum 344, 18.plass totalt av 258 rekruttskyttere!

Finfelt: 28/12 og 48 på minneskyting, premie middels beger, finaleplass, sluttsum 40/8, 16.plass totalt av 247 rekruttskyttere!

John Eivind har skutt både sivilt og militært og han har deltatt på skogsløp og skogsløp sprint, hans program har vært tett. Han har konkurrert mot egne prestasjoner og internt mot kjæresten, Camilla, og etter smilene å bedømme har han hatt et strålende LS.

Bane: 229, premie lite beger,

Grovfelt: 24/9 og 56 på minneskyting,

Stang: 20 treff, premie beger

Felthurtig: 13,05 sek., premie beger

Skogsløp: Mangler resultat…

Mil bane: 229, premie lite beger

Mil grovfelt: 22/2 og 48 på minneskyting

Mil Stang: 18 treff

Mil felthurtig: 99,99 (Betyr at de 3 figurene ikke falt på 6 tilgjengelige skudd)

Mil NM skogsløp sprint: Nr 2!

Karin hadde personlig opptur på LS i den forstand at smerter var redusert sånn at det var gøy å skyte. Baneresultatet ikke bra, men bedre. Grovfelten resultatmessig påvirket av regn, men GUUU så gøy. Med det reiser Karin hjem med ny pipe og ny motivasjon for skytetrening.

Bane: 235

Grovfelt: 11/5 og 51 på minneskyting.

Terje er sånn passe fornøyd med egen prestasjon på LS. Han ble Nordnorsk mester i NM militært med HK416 tidligere i sommer, og har skutt godt på oppvarmingsstevnene, så forventningene var høye, iallefall hos kona. Så kom LS med sterk varme og mye regn, og resultatene sank. Karins konklusjon er at Terje sauerskyter best når han får ha skyte på samme lag som henne, på skiva ved siden av, hi-hi. Litt lavere resultat på årets LS, men fortsatt ganske bra skyting. Finalplass militært beregnes etter plassering på øvelsene samlet, krøll på felthurtig ødela sannsynligvis for finaleplass for Terje.

Bane: 242

Grovfelt: 25/11 og 54 på minneskyting,

Stang: 17 treff

Felthurtig: 10,33 sek., premie beger og gavepremie

Mil bane: 231, premie middels beger

Mil grovfelt: 28/14 og 38 på minneskyting, premie middels beger

Mil Stang: 23 treff

Mil felthurtig: 20,17

Aage har sneket seg unna årets fotografering, og beholdt det koselige profilbildet fra LS i Bodø. Med flott skyting på NNM ble også han utsatt for forventningspress, og sikkert både varme, regn og vind som i ulik grad påvirker skytterne. Tilbake i campen gikk praten mer rundt lokalt øl og morostoff fra gamle dager, så jeg vet ikke hvordan skytteren reflekterte rundt egne resultater.

Bane: 233

Finfelt: 19/7 og 57 på minneskyting

Vi bodde noe spredt under LS, og med ulike klasser har vi ulike skytetider så vi ikke så mye til hverandre. Så Svein Inges finfeltskyting sammen med Inger på arenaen, men fikk ikke snakket med skytteren for å høre egne vurderinger. Vi synes han gjorde en bra prestasjon på finfelten, stor klapp på skulderen i klasse V73.

Bane: 230

Finfelt: 27/15 og 50 på minneskyting

Stang: 6 treff

Felthurtig: 99,99 sek (betyr at alle 3 figurene ikke falt med 6 skudd)

Andre Bjerkvikskyttere på LS:
Camilla Mudenia skyter militært og sivilt for Tana. En klasse 5-skytter som skjøt seg til feltfinale og ellers strøk hjem med både beger og medalje for felt, minne og stangskyting med sauer. Militært fikk hun begre for bane, minne og stang. Blir spennende å følge hennes skytekarriere framover. Hun var også aktiv i organisering av dfs-skyting for landbruksstudenter – bra jobba!!!

Atalie Pedersen, Bjerkvikskytter som bor i Lofoten og skyter for Vågåkallen. Klasse 5-skytter som troner høyt på resultatlistene. Skjøt seg til feltfinale og med sluttresultat 41/4 fikk hun med seg beger og medalje. Vi satser på å se Atalie stadig lenger opp på listene.

Eirik Kristoffersen stilte opp på de militære øvelsene bane, felt, stang og felthurtig noe han høstet stor respekt for. Når en leder går i front, demonstrerer han viktigheten av hva dette egentlig handler om: Skyteferdigheter. Kred til Eirik og staben hans.

Terje kjenner mange på LS, og en av de som presenterte seg som Bjerkviking, var Kurt Arne Berglund. Han skyter for Frogn & Drøbak skytterlag i klasse V73, og etter resultatlista kan han sakene og dro hjem med store begre og gaver. Kurt Arne har vært instruktør i DFS og godt kjent av mange.


Takk for et flott arrangement i Steinkjer. Vi ses på Kongsberg i 2025, der lover de å stille med skyttelbusser, det blir bra!

MELLEM linjene

Brenn ikkje inne med nåkka!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *