web analytics

Karins bloggliste.

Sightseeing i en ny verdensdel.

Må innrømme at jeg var totalt uvitende om hvilken verden jeg beveget meg inn i for nøyaktig 1 måned og 21 dager siden, da jeg publiserte mitt første blogginnelgg. Det har vært mange iiiiiiiik og gråe hår i lufta, når min datakyndighet har fått brynt seg. Men en luftetur og ei god natts søvn har løst mye, og så trøster jeg meg med, at det er ganske normalt at det står igjen noe listverksarbeid, som kanskje aldri blir ferdig.


«Vettskremt og søkkimponert».


Som fersk blogger har jeg gjort hjemmeleksa og lest på andre sine blogger. En helt ny verden åpenbarte seg. Jeg ble både «vettskremt og søkkimponert». Det er så mange dyktige bloggere som lever på nettet, ikke bare rosabloggere, men også en god del gammelrosabloggere som meg. Veldig flinke designere, skribenter og fotografer, og mye viktig og interessant som formidles uten at alle får like stor oppmerksomhet.


Jeg er som en gammel badesvamp i disse bloggene, suger til meg tips og bobler over av motivasjon. MELLEM linjene springer fortsatt litt hit og dit i modningsprosessen som jeg føler vi er i nå, jeg og bloggen min. Litt barnesykdommer må til, noen pubertetskviser og grensesprenging så er vi der. Vi lander forhåpentligvis med beina først.

I dette innlegget vil jeg ta dere med på sightseeing i en bitteliten del av bloggverden jeg har entret. Dette er noen av de bloggene jeg har vært innom, kort hva de handler om og hvorfor jeg velger å vise disse. De er foreløpig urangerte.


Karins bloggliste vil bli oppdatert og utvidet etterhvert, og den kan lett finnes igjen fra toppmenyen på hjemsiden til MELLEM linjene. Trykk på linken i knappen under, så kommer du direkte dit.


6 thoughts on “Karins bloggliste.

  • Author gravatar

   Du er jo helt proff allerede!
   Du skriver så fengende, og jeg tror du vil få mye moro her i bloggverdenen.
   Jeg har blogga i over 10 år, og bruker den mest som ei minnebok. Artig at du la meg på lista di!

  • Author gravatar

   Syns du er helt proff, jeg!
   Jeg gleder meg til å følge deg videre.
   Jeg har hatt bloggen min for moroskyld i 10 år, og den har blitt en kjær minnebok for meg.

  • Author gravatar

   Hei! Det virker som du har kommet godt i gang! Du er ei allsidig dame som skriver godt! Tok en titt på kunsten du har skapt med «Trolsk Pensel». Skrivekurs har du også tatt. Jeg liker også å skrive: Bloggen er mest for moro, men jeg får jo ut litt av skrivekløa mi! 🙂

   • Author gravatar

    Tusen takk. Ja det er godt å ha flere pysler å holde seg i vigør med. Ser at du har det moro med bloggen din, herlig 🙂 Og StandUp – håper jeg får anledning å se show med deg en gang. Stå på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *