web analytics

NNM 2019 – Mellems resultatservice dag 2.

NNM 2019 – Mellems resultatservice dag 2.

Starter med bekreftelse på gårdagens resultat:

  • Terje Henriksen vant militærklassen i skogsløp med skyting.
  • Marina Rognmo Mellem fikk 2.plass i skytterklasse kvinner i skogsløp med skyting.
  • Terje Henriksen fikk 2.plass i stangskyting militært.

Folksomt på Heggenkollen i dag.

Feltskytingsdagen.

Sola skinte og det lå an til en fin dag. Vi hadde god tid på formiddagen og gjorde oss klare til å dra opp for å skyte våre feltrunder. Da kom beskjeden:
Teknisk svikt, systemene hadde kollapset og arrangørene måtte kjøre manuelt, i treningsmodus, og notere resultat, dermed ingen live-visning. Det medførte 3,5 timers forsinkelse på grovfelten, og 2 t+ forsinkelse på finfelt. Opplegget måtte tilpasses, blant annet måtte innskytingshold på grovfelt kuttes ut, neppe optimalt for mange av skytterne. Utsettelsene gjorde det folksomt og litt trangt på parkeringen, men det ordnet seg. Været derimot viste mange ansikter, og det vekslet mellom regn, vind og sol, så det ble nok noe ulike forhold i dag. Det er sånt som skjer. Og etter folkemengden å bedømme, lot ikke skytterne seg skremme av forsinkelser, eller regn.

Vi kan godt forestille oss at dette har vært en tøff dag for arrangørene, det må ha kokt i arrangørbua da feilen ikke lot seg ordne. Men de klarte å komme opp med en løsning som sikret at konkurransen ble gjennomført. Bra jobba, Trondenes.

Det er nok noen som er passe slitne i kveld, så dagens store bamseklem går til gjengen i Trondenes:Bjerkviks resultater.

13 Bjerkvikskyttere har skutt feltskyting i dag, og noen av disse har også skutt stang og felthurtig.

Resultatene er lagt ut løpende, og jeg håper at jeg har fått med meg sannsynlige finaleplasser i lista nedenfor. Tar forbehold mht finaler, da finalelistene ikke er lagt ut enda:

  • Atalie ble nr 9 i klasse 5 og blir nok å se i finalen, skjøt 29/14
  • Håkon ble nr 3 i klasse 3, det må bli finaleplass, skjøt 29/9
  • Roger ble nr 3 i klasse 2, sikkert finaleplass på han også, skjøt 27/11
  • Min Terje nr 10 i klasse V55, usikker på om det holder til finale med 22/16
  • Daniel nr 3 i klasse Eldre junior, tipper det holder til finaleplass med 23/8
  • Torbjørn nr 16 i klasse V73, finaleplass? Skjøt 29/17
  • Erling nr 15 i klasse V65, finaleplass? Skjøt 29/22
Grovfelten gjennomført utenfor banestandplassen.

Så er det oss og noen til som ikke er nevnt. Har ikke snakket med alle i dag, så vet ikke hva og hvordan. Vet bare at Anders har hjulpet arrangørene med felthurtig, og han har nok hatt en lang og kald dag før han skjøt sin grovfelt.

I vogna vår er ikke formen på topp, og antibiotika og paracet står på menyen. Faktisk ho mor sjøl som har det greiest, tildels litt Pippi innimellom, men akkurat den formen trenger å være noen fordel på skytingen. Tenker at Terje og Marina kommer sterkere tilbake.

The Mellems

Hvordan det gikk med meg?

Skyter jo i en klasse uten finaleskyting, i klassen for nybegynner voksen. Vi skjøt 3 i hvert lag på samme hold. Og jammen kom jeg ikke på samme lag som min trivelige venn fra Ørnes, han Mathias. Og mellom oss lå Kristin fra Sulitijelma, så vi var et rett så trivelig lag som skravla om helt andre ting enn vi burde fokusere på.

En lang dag tar på en kropp med bungel i bensintanken. Mens jeg venta på å komme inn til opprop sto jeg og lente meg inn til en krok, under takrennene mens regnet pisket ned. I likhet med mange andre ble jeg kald og småvåt. Det var ikke lengre så nøye hvordan det kom til å gå, altså null konkurransenerver. Sikkert ikke så dumt.
I teltet måtte jeg ta service på skytterbrillene mine, øyesalve hadde «frostet» glassene og skruene hadde løsnet. Mor fikset sånn høvelig – det fikk holde, godt nok.

Skjøt godt på innskytingsholdet, fullt, men litt til venstre, samme som vinden. Så 3 hold med 4 treff. Hm, syntes jo det gikk så greit. Lå godt, ikke vondt og så sånn høvelig bra gjennom øyesalven. Før neste hold så jeg at reimskruen hadde løsna, aha, fiks, fiks. De to siste hold ble lekre i min målestokk, 6 treff og ikke så verst samling.
Karin forlot derfor standplass kjempefornøyd – dette hadde gått langt bedre enn forventet. Men 24/13 holder ikke til mer enn 7.plass i klassen, mye god skyting blant nybegynnerne. Så pass dere i klassene over, nye konkurrenter kommer nok over etter sesongen.

Skjermdump fra arrangørens facebookside. Her vises fordeling av påmeldte klasser på NNM 2019. At klasse 2 er størst kan tyde på god rekruttering. I min klasse, NV, er det 14 påmeldte.

Ekstraspenning da vi satt i kafèen og så at 2 personer med hund gikk tur like ved skivene. Skytingen ble stanset til de var kommet på betryggende avstand. Visstnok ikke så uvanlig. Harstadværinger med turdilla akkurat der: Ikke gjør sånt – det hender vi bommer på skivene!

Tags :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *