web analytics

NNM 2019 – Mellems resultatservice dag 1

Heggenkollen i helt normalt nordnorsk vårvær

I dag har det vært militært mesterskap og skogsløp med skyting. Fra Bjerkvik deltok Håkon, min Terje og Christina sin Terje. God innsats men ingen til finaleplass. Etter finalen var det dølen Geir Bjerregard HV-16 foran hjemmelagets Bengt Bratland HV-16 og Ørjan Svartisdal Karslen HV-14 fra Røvassdalen.

Gratulerer til Geir og HV-16.

På stangskytingen smurte Christina sin Terje inn imponerende 27 skudd. Det førte han til en 2.plass og et beger rikere. Christina rydd plass i hylla heime.

På ettermiddagen ble det arrangert skogsløp med skyting. Konkurransen hadde fått god oppslutning og den ble gjennomført med 3 puljer løpere/skyttere. Fra Bjerkvik deltok Marina i skytterklassen og Christina sin Terje for HV-16.

Marina skjøt fullt hus i første runde og lå godt an. I andre skyting fikk hun bom på de to siste skuddene. To bom betød 4 strafferunder rundt parkeringsplassen, og da blir det tikk-takk klokka går. Resultatet er vi ikke helt oppdatert på enda, men hun vant ikke kvinneklassen, kanskje andreplass, godt fornøyd alt tatt i betraktning.

Terje gjennomførte skogsløpet med stil, kun en bom med 2 runder ekstra på parkeringsplassen. Ikke helt sikker på om han var alene i klassen, men han var alene om å springe i uniform. Vi er heller ikke sikre på plasseringa, med det er altså mye som tyder på at han vant, over seg selv.

Klokka var nærmere 21 da vi kjørte til Travparken hvor det var etablert skyttercamp. Vårruller i kroppen, ei god natts søvn, og en rolig formiddag i vogna, så er det klart for feltskyting og stang og felthurtig for skytterklassen.