web analytics

LS-2019 Mellems resultatservice – dag 1.

LS-2019 Mellems resultatservice – dag 1.

Dag 1 på arenaen – folksomt og varmt.

En nyttig link for de som vil følge med på skyttere, skytetider og resultater. Her kan du også plukke ut dine favoritter, hake av på stjerna, og bare disse kommer opp. Søk feks Bjerkvik, og alle Bjerkvikskytterne kommer opp.

Her kan du også få live-visning av skivene, hvis du ser akkurat når skytterne skyter. Fortvil ikke om du er for sein, trykker du aller først på de linjene som står feks bane i en boks, så får du opp gravkortet, mer forklarende: skiva med resultat.

Link HER. ( http://www.lsinfo.no/ )

Og HER er en oversikt over alle deltakerne fra Ofoten skyttersamlag og skytetider utover uka.

På dagene sendes det live-streaming fra arenaen, disse kan du følge HER, kanskje du ser noen kjente….

I dag:

Fra Bjerkvik har Roger Pedersen skutt bane med resultat 239.

Charlotte Mørk Pedersen fra Narvik skjøt 241 – hun gjør «comeback» etter barnefødsler og gjør nå LS sammen med pappa Hugo.

Her på campen var det bråvåkning i dusjen, det finnes ikke varmvann her, istedenfor må de ha brukt energi på å kjøle ned vannet. Det var ramaskrik av sinte damer i dusjanlegget, og noen snudde da de merket kaldvannet. Tenker det er noen arrangører som har fått høre det. Og så er det vekselvis dame og herredusj, en time hver (kanskje kaldvannet er for å få oss ferdige på under 1 time…?), og selvsagt kan jo ikke sånne system fungere knirkefritt. Så mens vi sto og skvettet kaldvann på oss, vandret det vettskremte mannbein ut fra doene innenfor dusjene 🙂I morgen – dag 2:

Terje skyter bane på morgenen, og Marina skyter felt på ettermiddagen.

Nå melder det 27 grader de neste to dagene, så Marina får nok en varm feltrunde. Vi går runden med henne for å bære utstyr og ha med vann. Det er ikke vannposter i feltløypa, så vi får ta med store mengder for inn,- og utvortes bruk.

HER kan du se alle blogginnleggene mine samlet på Bloglovin`- overskriftene vil vise hva som er fra landsskytterstevnet.

Tags :

2 thoughts on “LS-2019 Mellems resultatservice – dag 1.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *