web analytics

LS-2019 Mellems resultatservice – dag 2 Marinas dag.

LS-2019 Mellems resultatservice – dag 2 Marinas dag.

Endelig ble det Marina sin tur. Hun har skutt grovfelt, stang og felthurtig i dag med kjempeflotte resultater.

Vi startet runden med blå himmel og 27 grader, sekken var full av vann og det var ikke lett for skytterne i den varmen, grovfeltløypa var lang.

Minneskytinga gikk ut til høyre, 8-ere og 9-ere, og gikk med til å kneppe seg inn mot senter. Og det virket. 6 treff på begge de neste holdene. Så kom vi til hold 3 og kneskyting. Fra tilskuerplass ser vi at det ene skuddet går inn, og så begynner hun å fikle med magasiner – hun hadde fått forkiling. Roen beholdt, og ved 36 sekunder igjen var nytt magasin inne, klokka hentet på plass og de siste 5 skuddene kom på løpende bånd som treff til like før STAAAAANS ble ropt. Det var en del vindkast, og en del kneppet seg nok bort. Marina kneppet kun på avstander, og det viste seg å være lurt. På siste hold mistet hun 1 skudd som kom for lavt.

Resultatet ble 29/12 (29 treff, herav 12 innertreff).

Innledende gir dette henne en 4.plass i klassen Eldre junior, og hun skal videre til finaleskyting. I tillegg gir det henne et godt utgangspunkt på skogsløpet, kun tilleggstid for 1 bom på felten. Tidligere år har hun måttet løpe inn langt flere bommer, og det har jo gått bra det også.

Etter flere timer i grovfeltløypa, var siste stopp stang og felthurtigkonkurransen. Været hadde nå slått om til regn, litt lyn og torden, så arrangørene måtte ha pause av hensyn til elektronikken. Så fra å være varm og våt av svette, ble hun nå mer våt fra oven, og det ble glatt å ta raske omladinger. Men sånn er det, været spiller ikke på lag med alle, neste gang er det noen andre som får skyllingene.

På stangskytingen fikk Marina 19 treff, regnet til tross. Det sendte Marina i teten i klassen sin, hun ble nr.1!

Stang hold 1 11 treff.

Så var det å løpe for å rekke felthurtigkonkurransen og skyte fort-fort på 3 ulike hold. Brukte 13,75 på å få ned alle holdene. Har hatt bedre tid, men under kveldens forhold, var det nok et ikke så verst resultat, hun endte på 7.plass i klassen sin i felthurtig.

«Pappa, prøv å slå mæ!»

Mams og paps er kjempestolte, og senker nå skuldrene, Marina har berget æra, nå kan vi andre bare kose oss på banen (ref. Anders som hadde fulgt med på livevisning). Kanskje jeg tar med kaffe og kjeks i skytebagen min når jeg skyter min baneskyting i morgen …

I kveldens blogg går vi mot strømmen, og tida. Før opprop til feltrunden satt vi til avkjøling i mellom busker og kratt, og sikkert flått og slanger, men det fikk så være, for det var varmt. Koselig prat med familien Solås fra Ramsund, som også holdt på å forgå i varmen. Nordlenninger har det sånn her. Thomas skjøt felt bare et par lag etter Marina, så vi møttes mange ganger i dag:

Tikk-tikk enda lengre tilbake i tid i dag, til tidlig formiddag, da Terje skjøt bane med resultat 242. Ganske god skyting, bortsett fra kneserien som resulterte i 8-ere og 9-ere. En litt skuffet Terje kom ut, og tenkte at det var det, helt til ei fra samlaget nå i kveld ønsket lykke til på finaleskyting i morgen….. Terje bikket akkurat over finalegrensen, og skyter altså banefinale i morgen. Det blir spennende, han har jo mulighet til å krype oppover på resultatlista nå. Tvi-tvi.

I morgen, onsdag, er det i tillegg til Terjes banefinaler og Karins baneskyting, flere fra samlaget som skal til pers, blant annet Tom-Marius Gjertsen Kalvik, Nord-Norsk mester både i år og i fjor og Bjerkviks Atalie Pedersen. Tom-Marius, Atalie, Hugo fra Narvik er noen av de mange som skal kjempe om de gjeveste tronene på Landsskytterstevnet.

Oversikt over Ofoten samlags resultater HER.

HER kan dere søke opp meg, og følge min skyting LIVE. Jeg har opprop kl 16:20, og antagelig skyter jeg kl 16:50. Lag 37 skive 8.
Søk på samme sted for å finne Terje og følg han på banefinalene. Han har opprop kl 15:15 og skyter antagelig 30 min etter det.

Men først skal det soves, hvis ikke våre aller nyeste naboer med bålrigg skal synge nattsanger rundt bålet i natt også. Og så skal vi ha en god og slapp formiddag i vogna i mårra, bare gjøre ikkeno.

Tags :

2 thoughts on “LS-2019 Mellems resultatservice – dag 2 Marinas dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *