web analytics

LS-2019 Mellems resultatservice – dag 6

LS-2019 Mellems resultatservice – dag 6

Fra testskytingen før stang og felthurtigfinalene.

Vi startet rolig i dag, ingen av oss var i rock`n roll form, og vi hørte på samlagsskytingen senior og militær via LS-radioen i vogna.

Men stang og felthurtigfinalene skulle vi ha med oss LIVE, så vi pakket sekken med alt vi trengte for resten av dagen og dro opp i god tid for å få plass på tribunene som var bygd rundt stang og felthurtiganlegget. Godt vi var i god tid, for det var kjempestor publikumsoppslutning. Dette var NRK sin siste sending fra LS i år, regner med mange fikk med seg showet fra de tusen hjem rundt omkring. Til tross for litt regn, så ble det spennende timer, og litt hardt for rævva på plankeraden.

Nå gleder vi oss til vi får rigget utstyr for stang,- og felthurtigskyting hjemme i Bjerkvik. Det er vanskeligere enn det ser ut, og det må trening til.

(foto av oss på arenaen : Aina Instanes)

Skogsløpet …

Så var det forflytning til arenaområdet hvor Marina skulle løpe skogsløpet. Endelig lå det godt tilrette, med bare 1 bom på feltskytingen fikk hun bare 1 minutts straffetid, langt mindre enn det hun har hatt tidligere år.

Men før vi hadde parkert oss skikkelig ved startområdet, hang han far sjøl med hodet. Blek om nebbet skysset vi han ned i vogna: Hvil og bli fort bra!

Og før Marina kom i gang med oppvarmingen var også hun uvel. Litt nugattiskive og energidrikke ble dytta på, det pleier å være god bensin.

Allerede etter første runde hadde hun tapt tid, men hun så ikke så sliten ut, så jeg tenkte det var strategi. Men det var det ikke. Marina kom inn på 9.plass, ikke kjempesliten, men skikkelig uvel. Hun frøs og hadde gåsehud. At skogsløpet ikke hadde gått som tenkt bekymret henne ikke så mye, men nå var bekymringen rettet mot neste dag….. feltfinalene i morgen.

I vogna ligger det nå en under pledd enda med yttertøyet på, den andre langflat i sofaen med ikke oppspist mat på bordet. Og disse to skal altså skyte feltfinaler i morgen formiddag….. hvordan skal nå det gå?

Kanskje jeg bare skal steppe inn å skyte for dem, sikkert ingen som kommer til å merke det 🙂
Tags :

1 thought on “LS-2019 Mellems resultatservice – dag 6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *