web analytics
#æblomstre
Med mamma (85) som modell.

Med mamma (85) som modell.

Fineste mamma <3

Vi har ikke så mange butikker i Bjerkvik, men de vi har er til gjengjeld high-quality både på utvalg og service. Jeg er så heldig at jeg får lov til å komme inn på Skotøymagasinet i Bjerkvik for å pryde bloggen med fint fra butikken.

Denne gangen fikk jeg min mamma med meg. Mamma er 85, blir 86 senere i år, og hun er den flotteste voksenmodellen jeg kan tenke meg. Og hun stilte sporty opp for MELLEM linjene.

På grunn av medisiner, har mamma veldig skjør hud på armene. Derfor må hun ha jumpere med lange armer. Ikke alltid like lett å finne noe som er både praktisk, pent og passer til årstiden. Men mamma fant 2 flotte topper med litt vidde på armene sånn at de også blir luftige en varm sommerdag:

– Den hvite lett glanset i stoffet og stretchy. Den er kjempefin til dongeri. Mamma kjøpte både jumper og bukse, selv om hun syntes det var uvant med litt kortere bukser. Men heller korte bukser, enn å måtte legge opp. Og med litt kortere bukse, så vises også de fine skoene.

– Den blå hadde et nydelig fløyelsmykt stoff, også den lettvintkvalitet som ikke krøller for et godt ord. Den ble også med hjem til Seines.

Gode sko kan man velge å vrake i inne på Skotøymagasinet, og det at de er lette å ta av og på, er også viktig når man er blitt så voksen som mamma. De grå har små glidelås, man slipper å knyttingen. Og de blå og grønne vi prøvde, var det bare å smette på.

Vesker finnes i flere flotte varianter. Mamma fant en konvoluttveske som var god å holde i. Den finnes i flere farger.

Samme med skjerfene som alltid blir prikken over i-en. De har fargene som passer til antrekkene.

Vi kosa oss begge to

Fellesnevneren for plaggene mamma og jeg prøvde denne gang, må være kvaliteten. Det er veldig myke og behagelige stoffer, lettstelte som ikke krøller, og som jeg ser for meg er av typen skyll, heng opp og ta på. Akkurat noe for meg, og absolutt for de som drar på tur, og for min mamma som bruker litt lengre tid på dagligdagse gjøremål nå.

Lettstelt er tingen.


Kjempedeilig hettekjole, sid og med lomme på magen sånn at man kan si at «nei det er ikke magen som buler ut, det er bare strikkingen jeg har med meg». Har kjøpt bukse og topp i samme kvalitet tidligere, dette er fantastisk deilig mot kroppen. Jeg var i det grønne hjørnet denne gang, grønt er skjønt, men kjolen finnes i andre farger. Og det finnes bukse og topp i samme kvalitet.

Prøvde kjolen i ulike størrelser: Den til venstre i M, den til høyre i S (jeg er sånn ca s/m-size og rager ikke høyt i terrenget). Og sjekk, sjekk de kule støvlettene – de var perfekte til antrekket, i blek rosa, blankt materiale – perfekt match.


Jeg gikk for grønt og behagelig, passer liksom godt med det jeg har, lurt å tenke litt sånn. Og så kjøpte jeg den lille veska med tanke på mobilen som også er blitt min pengebok, mitt førerkort, min id, min alt mulig – greit å passe litt bedre på den, å ha den rundt halsen blir bra.


Det er jo i tiden å ikke sløse, ikke handle mer enn nødvendig. Da synes jeg det er fint å kjøpe kvaliteter som holder en stund. Og ved å kjøpe noe som passer til det jeg allerede har, får jeg større anvendelse av plaggene.

En jakke til antrekket og vipps så ble det straks mer fest. Mens jeg prøvde dette antrekket, kom en annen kunde inn. Hun skulle på en festlig tilstelning. Hun kjøpte en sort bukse som den grønne jeg kjøpte, den sorte er litt kortere enn den grønne. Og hun kjøpte toppen og jakken. Med pumps var hun festkledt. Og plaggene kan etterpå brukes til fritid, eller mere fest 🙂

Takk for morsom dag, mamma 🙂

#æblomstre Abisko beredskap Bjerkvik blæhdidag bodø bokblogg det aller viktigste dritt dyrevern egenpleie fremtida Gi og få helsefremmende hjerte HMS hobby KarinRM kreativ Livet kjært Ls ls2022 læring Maling matblogg Mestring muligheter Narvik natur nnm nnm2022 politikk prosjekt reklame se-ka-æ-kan Seines se ka vi har Sjøgrens syndrom Skriving skumle greier Skyting slekt Sykt aktiv trening tur4 thoughts on “Med mamma (85) som modell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *