web analytics
Mellems resultatservice
NNM 2022 i Bø i gang.

NNM 2022 i Bø i gang.

Sikan skytebane på Bø

Vi ankom vakre Vesterålen i et helt fantastisk vær. Fikk rigget oss på skyttercampen og planta oss i skyggen. Godt tilrettelagt campingområde – en kommer ikke bort hos vesterålingene.

Militært nnm i dag og Terje skjøt for HV-16, bane, felt, stang og felthurtig. 25 på felt, 26 på stang og 8 på felthurtig – en bra start. Baneskytinga gikk ganske bra til siste 10-skudd der serien la seg på sida – det holdt ikke til finaleplass.

Superwoman Trine Lossius deltok for HV-16 i dag, alle grenene og avrundet dagen med skogsløp x 2, hun løp og skjøt både for HV-16 og Trondenes skl – 2.plass i begge løp – superwoman!!!!

Resten av stevnet skyter hun for Trondenes skytterlag.

Væromslag – litt brumleskyer og vind i dag.

Mesterskapsområdet er rigget til med servering og boder. Dagfinnrud har tatt den lange vegen nordover og han har godt utvalg av skytterutstyr med seg, «gotteributikk» for skyttere, ta turen innom boden hans. En passende bod ved siden av er ved ASVO Hadsel, mye spennende for folk som liker seg ute.

I morgen er det feltskyting og vi er mange fra Bjerkvik skytterlag som skal til pers.

Erling er klar.

Klar er også Regine, Atalie og Roger. Svein Inge er klar. Åge er klar. Hugo, Birk og Frode er klare? Og Tore er klar. Og jeg og Terje er klare.

Vi står ikke på strøm, så det er mulig MELLEM linjene må strømrasjonalisere. Men hvis ikke Putins Killers prioriterer Mellems resultatservice som neste sabotasjemål, kommer det flere kruttrøykoppdateringer herfra.

MELLEM linjene

Brenn ikkje inne med nåkka!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *