web analytics
Mellems resultatservice
NNM i Bø – feltskyting.

NNM i Bø – feltskyting.

Bilde fra LS i 2019

Min favorittskyting, feltskyting, ulike figurer og ulike avstander, opp og reise seg mellom hvert hold. Jeg liker variasjonene og utfordringene, og har fått det sånn høvelig til, tidligere. Men ikke i dag. Allerede ved første hold fikk jeg teknisk utfordring, og etterslep fra en dårlig start hang med hele feltrunden – det ble ikke noe å skrive hjem om.
Vi var flere som ikke hadde dagen, og når jeg nå blogger i kveldstimene, så er det ikke de som skal få bloggplass.

Folksomt på skytebanen idag

Bjerkvik skytterlag hadde i dag 3 skyttere på finalelagene:
– Erling Frantsen, V65
– Roger Pedersen, V55
– Tore Brønstad, kl 2

Det synes vi var stas og verdt å heie litt ekstra på, selv om det ikke holdt til å bli nord-norsk mester. Erling holdt oss ei stund på pinebenken med foreløpig ledelse, den glapp dessverre.

Comeback-Tore med manager Hege var både overrasket og glad for muligheten til å få skyte finale, vi gledet oss med han.
Roger har skutt jevnt godt i mange stevner nå, men i hard konkurranse ble det ikke mestertittel i dag.

Men kanskje i mårra?

Den største solstrålen fra Bjerkvik skytterlag i dag, var Regine Pedersen. Hun skjøt tidlig i mårrest, mens knott og småkryp holdt på å plage vettet at skytterne på baneområdet, og hun prikka inn 20/9. Kjempebra, resultat, vi heier videre på Regine.

Og det er morsomt når andre vi kjenner gjør det bra på et så stort mesterskap. Som når Ane Nermark fra Trondenes, skyter seg til nord-norsk mestertittel. Og når Åse Nordås fra Bardu er med å knive om mestertittel med knallgod skyting. Vi klapper litt ekstra for disse jentene.I morgen ny dag og nye muligheter med baneskyting på programmet.

MELLEM linjene


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *