web analytics
Mellems resultatservice
LS 2022 – de siste dagers spenning.

LS 2022 – de siste dagers spenning.

Spenningstoppene har stått i kø i løpet av uka på Bestemorenga.

På LS er det tett program med konkurranser hele tiden. Det er ikke mulig å få med seg alt, så da er det kjekt å følge andre via live-visning på nett. Det har blitt noen timer nettbruk i løpet av uka. Derfor ble det stille herfra, gikk helt tom for data og påfyllingen gikk ikke som tenkt 🙂

Terje skjøt seg til felthurtigfinale med Saueren. Mulig han var en av de eldste i finalen, det er i alle fall god rekruttering blant yngre i denne øvelsen, yngstemann i finalen var bare 13 år.
16 deltakere, 8 dueller, og vinner av hver duell gikk videre til neste duell. Terje røyk ut i første duell, men kult å vite at han er blant Norges 16 raskeste med Sauer i felthurtigøvelse.

Nytt av året var egen stang,- og felthurtigkonkurranse for de militære med våpenet HK416. Det ble vekslet mellom sivile og militære finaler gjennom hele «Texasshowet» som disse finalen er. Selv om Terje røyk ut, hadde vi flere kjente å heie på:

– Roy Håkstad fra Lakselvdal skytterlag og HV-16
– Geir Bjerregård fra Bardu skl og HV-16
– Bengt Brattland Nermark fra Trondenes skl og Luftving Andenes

Hv-sjef Mikkelsen var tilstede under hele stevnet, hyggelig dame.

Vi fikk også med oss Aleksander Instanes Markussens skyting på Ungdomslaget. Hans innledende resultat på 244 ga han plass der. Dette er de kommende konge,- og dronningsskytterne. Å få skyte på ungdomslaget gir fantastisk erfaring å ha med seg videre, erfaring det ikke er mange forunt å få.
Sammen med Ramsund skytterlag satt vi iført regnponcho og fulgte med på skytingene. Heia Aleksander og heia Ramsund, takk for spenninga.

Før vi pakket i hop fra campen, fikk vi også med oss lagets yngste deltaker, Regine og hennes finaleskyting i felt. Regine skyter i klassen rekrutt og for første gang på Landsskytterstevnet. Å få skyte finale er stort og nyttig. Regine har nettopp lært seg knepping på egenhånd, en egen kunst den der kneppingen. På finalen skjøt Regine en så flott samling at om kneppingen hadde stemt, så hadde kanskje alle skuddene gått inn. Synd, men kneppekrøll er noe alle skyttere erfarer, selv gamle ringrever.

Nå skal Regine og vi andre, hjem å øve på feltfigurer, for det har vi ikke gjort nok i år.

Landsskytterstevnet 2022 på Bestemorenga i Bodø er over og vi er tilbake i heimen. MELLEMs resultatservice takker for følget, for denne gang.

Det har vært et flott arrangement i Bodø, vekslende vær til tross. All ære til Bodø Østre skytterlag for et teknisk godt arrangement, og til Forsvaret som igjen viste dyktig og hyggelig tilstedeværelse.

Karins pittelille LS-rangering:

  1. Stjørdal *****
  2. Målselv *****
  3. Bodø ****
  4. Evje ****


Denne gang skal jeg publisere mine refleksjoner i et eget innlegg senere, men først skal jeg la kruttrøyken synke litt til.

MELLEM linjene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *