web analytics

LS 2019 – Mellems resultatservice på hjul.

LS 2019 – Mellems resultatservice på hjul.

Saltfjellet 29 grader

Turen sørøver mot Evjemoen er startet. Dette blir nok en langdryg bette kjøring med vogn, kjenner det på meg, selv som passasjer. Kommer til å bli god på bilstolgymnastikk – høye kneløft i retning dashbordet går, ikke fint, men greit. Nå kommer småøvelsene jeg lærte på Kurbadet godt med – både ankler og håndledd krever spesialpleie nå, trodde de skulle være kjempefornøyd med varmen, men nei…

Som i fjor, har vi første stopp i Svenningdal. Her var det 28 grader i kveldinga, antagelig tropenatt på gang. Hadde 31 grader på det meste på turen, like sør for Saltfjellet. Melder enda varmere.

Aircondition er et funn, Også omluft, i tunneller og på støvete vegarbeidsområder.

For ei med varmt hjerte for vegarbeid, er det nesten hjemmekoselig å få kjøre ilag med gravemaskinene mens støvfokket lakkerer bilen. Støvet gir flashback – minnes jeg var grå i håret allerede som 25 åring, av sementstøv, noe av sjarmen i anleggsluskeyrket. Men sunt var det neppe.

Ingen ferietur uten vegarbeidsområder

Å kjøre på sånne vegarbeidsområder er en fryd. Omkjøringsvegene er asfalterte, standarden er minst som kommunal veg, på sitt beste. Dette kan Norge. Trafikken går som smurt side om side med anleggsarbeidet. Fra mitt passasjersete ser jeg den ene coca-cola-light-break reklamen etter den andre mens vi passerer de hete anleggsområdene. Nesten sånn at jeg ber min mann stoppe for å knipse de smekre gravemaskinene – de har jammen forandret seg fra da de het Åkerman H7. Men, nei, det skulle tatt seg ut. Vi kjører videre på vår ferd, med min egen, kjære tørsteslukker bak rattet: Vi skal jo til Landskytterstevnet, men først på Norgescup.

https://www.youtube.com/watch?v=TdrE1VMxzoE

Mellems resultatservice.

Mellems resultatservice skal også i år rapportere her på nettet. Det blir via MELLEM linjene, og annonseres på Karins facebook.

Landsskytterstevnet åpner fredag 2.august, på min kjæres 60 års dag, kunne neppe funnet bedre bursdagslokale enn LS-arenaen for han.

Først skal vi bruke et par dager til på turen sørover. Mandag er det Femie som bestemmer hvor vi stanser- hun skal ha svenskepillen og vi må innom veterinær i løpet av ettermiddagen, sånn er det å være halvsvensk. Tirsdag skyter vi første stevne, i Drangedal. Så er det visstnok (fruen sliter litt med å henge med i planene) Froland og Kristiansand. Etablerer nok camp på Evjemoen så snart vi kan og pendler til stevnene.

Kommer tilbake med linker for de som vil følge med, skytetider og resultater etterhvert.

Avslutter for i dag med noen stemningsbilder fra Svenningdal:

PÅ GJENSYN.

Tags :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *