web analytics

LS 2019 – Mellems resultatservice lader.

LS 2019 – Mellems resultatservice lader.

Femie har det varmt og ligger mest til lading.

En nordnorsk svipptur, så er vi på første oppvarmingsstevne, et par steinkast til så er vi på LS-arenaen. Etter to dager med kjøring har vi nå hatt 2 dager hvile på Norsjø ferieland. Høyeste temp på turen nedover var 35 grader, veldig varmt, faktisk best å være i bilen. Femie hadde det godt og kaldt bak i buret sitt, vi også. Fikk skikkelig regnskylling ved Notodden, nesten som snøfokk over Bjørnfjell, tordenskrall og blitzregn, foretrekker snyfokket, ikke i juli seff.

Småkrøll med bil og vogn er unnagjort (knock, knock, knock), straks er det helt andre ting vi vil fokusere på. For egen del har jeg slitt med økende muskel,- og leddsmerter, veldig dårlig timing, så dette kan gå helt åt skogs… men ingen sorger tas på forskudd, spiser jordbær og håper på under.

2 dagers pitstop på Norsjø ferieland – vi lader før det smeller.

Vårt program de neste ukene:

Tirsdag 30. juli: Drangedal – Norgescupstevne, Frende cup, baneskyting (alle 3).
Onsdag 31. juli: Kristiansand – Stang,- og felthurtig (Marina og Terje), bane (alle 3) og skogsløp (Marina).
Torsdag 1. aug: Mykland – 2 stevner stang,- og felthurtig (Marina og Terje) og Froland bane (alle 3)
Fredag 2. august: Evjemoen – Landsskytterstevnet åpnes og vi feirer Terje 60 år.
Resten av uka er det konkurranser hver dag for en eller flere av oss. Jeg har bare 2 skytinger: bane og felt, ingen finaler. Men de to andre pæningan, skyter også stang,- og felthurtig, Marina løper skogsløp, og Terje skyter både sivilt og militært – en del skudd skal altså avfyres i løpet av uka. Så krysser vi også fingre for at pæningan skal komme til finaler.

I tillegg blir vi jo å heie på andre fra laget, samlaget, kretsen og ellers se masse spennende skyting, og sikkert shoppe litt 🙂

Fra Bjerkvik deltar i tillegg til oss 3, Roger og Atalie Pedersen, Atalie skyter for laget hun trener sammen med der hun studerer, Åsane og Hordvik skytterlag. Dessverre ble Anders forhindret fra å delta, vi kommer til å savne han, veldig, veldig, veldig.

Mens vi fortsetter vår opplading med de søteste jordbær og bringebær vi har smakt, Femie med svensketablett og leverpostei, så flyttes fokus mer og mer fra mil igjen, til den svarte prikken der framme …

Lenker kjekt å vite av:

Landsskytterstevnet blir å se på NRK, og i år vil flere klasser enn tidligere komme på skjermen. Det blir live-visninger på nettet, og MELLEM linjene vil komme med ettertrykks resultatservice.

Legger ut aktuelle skytetider her i bloggen når det nærmer seg, det er mye nok å holde rede på allerede, puh.

Aktuelle nettsider for spesielt interesserte:

Tags :

2 thoughts on “LS 2019 – Mellems resultatservice lader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *