web analytics

LS-2019 Mellems resultatservice – dag 3 og 4.

LS-2019 Mellems resultatservice – dag 3 og 4.

DAG 3:

Glade etter Marinas suksessdag, bestilte vi en pizza til kvelds. Om det var den, eller bare min vanlige skjøre mage, er ikke godt å si, men natta og halve dagen gikk fløyten. Baneskytinga mi hang i en tynn tråd. Men vi har jo ikke kjørt til verdens ende for å sitte på campingdoen, så alle triks tatt i bruk, kranen midlertidig stengt, og jeg stilte til skyting i 26 grader, minst. Det gikk selvsagt ikke bra. Fant ikke liggestillinger, og klarte ikke å slappe av. Og jeg ble skikkelig lei meg, både for resultatet, men kanskje vel så lei meg fordi kroppen satte meg ut av spill på akkurat denne dagen (en sjøgren-greie…. får det ofte på reiser).

Etter baneskytinga – bildet sier vel sitt om humøret.

Terje bikket akkurat innenfor finalegrensen på baneskytinga, ogskjøt banefinale mens jeg skjøt, han rykket opp 18 plasser etter finaleskytinga. Men det hjalp ikke stort på slutt plasseringa.

Dag 3 ble ingen god skytterdag for oss, vi dro til vogna, og sov oss opp til dag 4 der både Karin og Terje skulle skyte felt.

DAG 4:

Ny dag, nye muligheter. Formen stigende, og etter et halvt rundstykke, litt potetgull og lunken te, labbet Karin bortover hovedveien til finfelt tidlig på morgenen. Sola hadde ikke rukket å varme så mye – det var levelig ute.

Tunga rett i munnen så får jeg nok utstyret hekta på. Klatra over Berlinmuren og rett borti gata var opprop til finfelten. Gikk oppdressa rett fra vogna.

Terje og Marina gikk feltrunden sammen med meg, det var godt å få bærehjelp og ha med heiagjeng når selvtilliten ikke var på topp.

Så var jeg i gang. Foto: Marina

Minneskytinga gikk med til å kneppe meg inn fra gårdagens kaotiske knepping. Deretter gikk det faktisk bra på alle holdene, alle 30 skuddene gikk inn. Jeg var nok mest overrasket selv. Følte at jeg hadde et altfor stort hullkorn, tror det gikk 3-4 minnesirkler inne i kornet. Men det kornet funka bra på NNM, så jeg ville nå helst ha det her også – hvorfor forandre noe som virker. Siste holdet var det avlang liggende figur, husker aldri navnene på disse figurene. (Horisontal stripe, skyter Marina inn her. Hun husker.) Da var sola sterkere, og jeg så stripa dobbelt. Visste ikke hvilken av de to jeg så som var den rette, så jeg sikta sånn cirka midt i mellom. Derfor havna hele serien helt øverst i blinken, men innenfor. Resultat på 30/17 var persing, og det ga meg en 19.plass i klassen.

Kjempefornøyd frue forlater finfeltbanen og herrene jeg skjøt i lag med.

Marina og Terje løp så videre til grovfeltløypa der Terje skjøt grovfelt med Sauer. De hadde en fin far-datter runde, og far fikk demonstrert et par tabber man ikke skal gjøre med skulderen, og han var ikke fornøyd med resultatet.
Derimot er han kjapp med cowboyskyting og ble nr 12 på felthurtig og nr. 21 på stang. Men han har skutt mye bedre enn dette før. Og han måtte se seg slått av sin datter på Stangskytingen. Ikke så fornøyd Terje i dag, men han får nye muligheter i morgen med HK416 da han skal skyte militært mesterskap.

Jeg møtte dem på slutten av løypa. Terje rant over av svette, og etter et raskt antrekkskifte, gikk vi opp på arenaen for å se på ungdommenes samlagsskyting sammen med Ofoten samlag. Ofoten skjøt seg til en 34.plass.

Aleksander Instanes Markussen på tur inn til siste runde i ungdommenes samlagsskyting.

På veggen på LS henger det topp 20 lister for de ulike klassene bane og felt. Og nå har både jeg og Marina fått plass på disse listene:

Det er mye god skyting på LS, og mange nordfra som gjør det godt. Totalt skal det avfyres ca 400.000 skudd i løpet av arrangementet. I morgen skal klasse 5-skytterne skyte, de flinkeste av de flinke, og vi heier på flere fra samlaget, men selvsagt aller mest på Atalie.

HER er link til resultater sanket i samlaget.

For å følge Atalie: Søk hennes navn opp, eller se på lista til Åsane og Hordvik skytterlag.

Atalie skjøt fort på stangskytinga dag 3, 19 treff. Om ikke lenge får vi utstyr for stang,- og felthurtig til Bjerkvik, så kan kanskje Atalie og Marina lære oss andre noen triks. Dette er kjempespennende, både for utøvere og for publikum. Stikk i strid med annen skyting der kroppen må avspennes og være i ro, er stang,- og felthurtig et adrenalinkick for en kropp i fyr og flamme.

Tags :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *