web analytics

Se ka vi har – OUTLET

Denne butikken har skjønt det: Når avdelinger må slås sammen er det lurt å etablere seg der lokalet er stort og leien er billig, og der det er en strøm av kjøpevillige «passerende». Narvik Outlet ble til Bjerkvik Outlet.

Sku ikke hunden på hårene, heter det. Litt sliten fasade og tett i tett med greier – kanskje er det lett å trekke slutning om at her er ikke noe for meg. Men det er så feil – her bugner av skatter, for hele familien! Og for arbeidsfolket! Og for hus og hjem! Og for den friluftsinteresserte!

Levis 501 – hatt noen sånne ja

Jeg får assosiasjoner til byggets opprinnelige butikk, Snarkjøp AS som trolig ble åpnet tidlig på 60-tallet. Ikke helt sikker på når, den har bare vært en helt selvfølgelig del av min oppvekst. Vår faste dagligvarehandel, en butikk som hadde alt fra sement til krystallvaser og gjær, og digre esker med himmelske, ferske pølser.

Og nå har vi altså ei ny krambu i bygget. Dette er sjeldent i kjøpesenternorge, det er unikt, og det burde tiltrekke veldig mange. Jeg vil oppfordre alle til å ta seg en tur, eller tre, innom Bjerkvik Outlet. Ta deg god tid, let og spør, og prøv om det trengs. Jeg kjenner mange som hadde blitt kjempeglad for julegaver kjøpt i denne butikken.

Da MELLEM linjene besøkte «Outletten» som vi sier, hadde de fått inn ikke mindre enn 15 paller varer som skulle pakkes ut!

Eske på eske med arbeidshansker – den som ikke finner noe her….

Jeg synes krambu er et passende begrep. Bjerkvik Outlet er ikke stylet etter en mal bestemt av reklameavdelingen i en internasjonal butikkjede. Denne er «stylet» med det den selger: Massevis av kjente og ukjent merker oppkjøpt til priser som gjør det mulig å selge til lavere priser, derav navnet Outlet.


Jeg fikk lov til å vimse rundt i butikken, ta på, prøve og ta bilder til MELLEM linjene, godt spritet. Her bjudar jeg på noe av det jeg fant i butikken, resten utfordrer jeg deg til å finne ut – du kommer til å bli overrasket over hvor mye som finnes der. Ta en titt, og bli inspirert:

Jul på Bjerkvik Outlet

De hadde såvidt startet utpakking av julegreier da jeg var innom, er sikkert mer i hyllene der i dag.

Gaveting & tang.

Jeg fant fort flere ting som jeg godt kunne satt på ønskeliste, hint, hint…

Arbeidstøy.

Arbeidstøy fra kjente merkeprodusenter, som Strakofa som jeg kjente igjen fra min tid i vegvesenet. Her er MASSSSE arbeidstøy. Men man må alltid gjøre vurdering av hvilket arbeid man skal gjøre, og hvor, og bruke arbeidstøy etter det.
Arbeidstøyet må altså være godkjent for den jobben du skal gjøre, viktig.

Outlet.

Dette er outlet-outlet, salg på det som allerede var lavpris. Mulighet for å gjøre gode scoooop.

Stoff

Her finnes kvalitetsstoffer for den som vi prøve seg på møbelopptrekking. I disse tider når gjenbruk er i tiden, burde dette være sukkertøysavdeling…

Fritidsklær

Her er masse å velge i for den turglade, det er ikke sånn at turgleden står i stil med prisen på turklærne. Jeg prøvde bare et lite utvalg

Alt mulig….

Det er nesten ikke grenser for hva du finner på outletten:

Tusen takk for tilliten til å romstere rundt og løpe ut å filme antrekk.

Takk til Olav og hans medarbeidere; Hilde og Christel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *