web analytics
Mellems resultatservice
NNM 2022 i Bø – baneskyting.

NNM 2022 i Bø – baneskyting.

Dagens program har vært baneskyting, feltpremiering og samlagsskyting. Noen er med på alt, og noen bare på deler. I dag har det vært vel varmt og noen har nok søkt til mer skyggefulle områder enn baneområdet når de kunne, som meg. Når det er så varmt er det best å ha hunden i campingvogn med tildekte vinduer og fulle vannskåler. Vår Femie slår seg godt til ro der, i det vi låser døra hører jeg på lyden hva hun gjør: Hopper rett opp i senga vår 🙂

Ingen arge konkurrenter i skyttersporten, bare blide konkurrenter.

Det er så hyggelig å treffe igjen de man blir kjent med på stevnene år etter år. Her traff jeg igjen Kristin Haldorsen fra Sulitjelma, vi har konkurrert i samme klasser noen år nå og vi møtes gjerne til opprop. Etter en teknisk trøblete feltdag for Kristin, var det ekstra hyggelig at det klaffet på baneskytinga – dama stakk like godt av med seieren i klassen – Gratulerer, Kristin!

Mi baneskyting var opptur etter feltskytingen. Så selv om jeg nappet til med noen slengere som stjal poeng, var jeg godt fornøyd med det øvrige. Ingen premieplass annet enn mitt eget hode, men det holder i massevis i dag.

Bones & Andreasssen på vift på banen.

Terje hadde klaff med baneskytinga, 244, bare et poeng under topp i V55. Det gir han finaleplass i morgen. Erling skal også skyte banefinale i morgen, det sikret han med resultat på 247 i dag. Blir spennende å se hvor det fører dem på lista i morgen.

Atalie skal også skyte finale for Vågakallen som hun skyter for nå.

Regine hadde også flott skyting i dag – vi heier ekstra på skytterlagets rekrutt.

På samlagsskytingen stakk ungdomslaget til Ofoten av med seieren – kjempegod skyting av de unge, og stor jubel på arenaen. Flott bilde på Ofoten skyttersamlags facebookside.

Konkurranse: Lag tenkeboble til bildet 🙂

Det har også i dag vært mange andre vi har fulgt med på, og spesielt trivelig å se at Ole-Henry Finvåg gjorde comeback, attpåtil med stil. Vi fulgte skytingen hans nede fra skyttercampen med øre klistret inn i den lille reiseradioen hvor vi fikk inn BØ lokalradio som sendte fra mesterskapet.

I morgen: Banefinaler, følg med, følg med.

MELLEM linjene

Brenn ikkje inne med nåkka!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *