web analytics
Mellems resultatservice
NNM 2022 er over.

NNM 2022 er over.

Innholdsrike dager i Bø i Vesterålen er over og vi er hjemme igjen, Terje med begre og medaljer, jeg med litt bedre skytestilling.

Lørdag ble nok en spennende dag med banefinaler. Erling med 247 gikk til finalen, og Terje med 244 gikk også til finalen. Og Atalie skjøt seg til plass på kongelaget.

Erling hadde goddagen med børsa og skjøt seg opp noen plasser i finalen, men ikke opp til pallplass – allikevel godt jobba, hele helga, Erling!

Terje hadde god innledende skyting, men følte ikke selv at finaleskytingen ble like bra, og det stemte, han rykket ned en plass i finalen. Men har trua på at han er i riktig sig frem mot LS, ikke bare på cowboyøvelsene som han fortsatt takler veldig bra, syltøfft 🙂

Atalie skjøt godt på kongelaget, stor spenning, men siste skuddet ødela for resultatet. Men stas allikevel med plassering på kongelaget, en 10.plass, nyttig erfaring å ha med før årets store konkurranse, LS – vi heier på Atalie.

Familien Pedersen venter på Atalies skyting på kongelaget.

Det var en uvanlig varm NNM og det var om å søke skygge når man kunne. Veldig greit for oss med hund at det var gangavstand mellom skytebane og skyttercamp – hunden hadde det greiest i vogna men måtte luftes jevnlig.

Et flott arrangement er over, all ære til arrangøren Bø skytterlag, det er mye og mange vi har latt oss imponere av – vel blåst.

Takk for oss, og på gjensyn på Bestemorenga i Bodø under Landsskytterstevnet 30.juli – 5.august. I Bodø stiller vi med forsterket Mellem-team da Marina kommer airborn til Bodø og blir med på konkurransen – fossilene gleder seg om mulig enda mer til det enn hovedformålet med turen.

MELLEM linjene

Brenn ikkje inne med nåkka!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *