web analytics
Mellems resultatservice
LS 2022 – med kurs mot Bodø

LS 2022 – med kurs mot Bodø

I år er det nabobyen som har fått æren av å være vertskap og arrangør for skytterne i Norge, Landsskytterstevnet går av stabelen 30.juli til 5.august på Bestemorenga i Bodø.
Og som vanlig legges Norgescupstevner langs de reiserutene og en del oppvarmingstevner popper opp rundt om.

Vi startet i går ettermiddag, kjørte via Kjøpsvik helt smertefritt, ikke et sekunds forsinkelse. Første stopp i Mørsvikbotn, her kom regnet sigende på i større mengder.

MELLEMs resultatservice har gjort seg klar, en gammel pc der tastaturene henger er med, alle skrivefeil skyldes på den. Vi er 13 fra Bjerkvik skytterlag som deltar, og mine to skyter begge militært i tillegg, så det blir mye å holde rede på. Det vil garantert bli noe som ikke blir med, men forhåpentligvis ikke så altfor mye feil.

Deltakere fra Bjerkvik skytterlag:Denne oversikten finner du ved å gå inn på nettsiden www.lsres.no og søker på «Bjerkvik» i søkefeltet. Søker du «Mellem» får du opp bare oss, søker du «Ofoten» får du opp alle i vårt samlag. Ved å trykke på hver enkelt skytter, kommer det opp oppmøtetidspunkt (rundt en halvtime før skyting), lag og skivenr den skyter på. Skal dere hvor dere kan se live-skyting etterhvert.

Sånn ser det for eksempel ut på Terjes kort:Tips – mye info her:
https://dfs.no/info/article/landsskytterstevnet-2022-bodoe

Og last ned appen «Dfs», kjekt og enkelt fra mobilen.

Tidtabellen nedenfor forteller hvilke øvelser som skjer på LS gjennom hele uka:

For dere der hjemme, vil det også bli sendinger på Nrk. Jeg har fått min dose i rampelyset, så satser på at noen av de andre fra laget sørger for neste representasjon. Nrk1 sender direkte fra LS tirsdag 2.august kl 15:00-21_00, kun opphold under Dagsrevyen kl 19-19:45, onsdag kl 17:45-19:00 og torsdag fra kl 21:15-23:00.

Fra Evje i fjor.

Dagens mål er Bodø Travpark hvor vi skal campe under LS2022. Ikke en skyttercamp drevet av arrangør, men midt i smørøyet av det som skjer, hvor blant annet skogsløpet kommer til å gå rundt oss. Vi er tre vogner fra Bjerkvik som blir stående der.

Vi hørs!

MELLEM linjene

Brenn ikkje inne med nåkka!

2 thoughts on “LS 2022 – med kurs mot Bodø

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *