web analytics
Mellems resultatservice
LS2022 – i morgen braker det løs.

LS2022 – i morgen braker det løs.

Nå er vi etablert på travbanen, og her har de stått på for at campingen skulle bli bra for oss. Her bor vi midt i smørøyet. Opprop til finfelt bare et steinkast unna, og skogsløpløypa ligger rundt travbanen – kan sitte i sofaen og heie på Marina.

Marina har ankommet rett fra ferie. Nå er hun påskrudd for LS-skyting etter oppvarmingsstevner, i Saltdalen og her på Bestemorenga. Mammahjertet fornøyd.

I morgen lørdag skal mange av oss til pers:
– Jeg og Frode skyter bane i 1.lag, opprop kl 8:30, vi skyter klasse 1.
– Marina skyter felt i klasse 3, opprop kl 11:18
– Åge og Svein Inge skyter bane i klasse V65 kl opprop kl 12:10
– Andreas og Birk, våre håpefulle i klasse Junior, skyter felt kl 12:18
– Knut Bjørnar skyter felt i klasse 4, opprop 13:24

Er vi klare?
Vi er 13 fra Bjerkvik, 13 av totalt 2652 skytter fra hele landet, herav ca 1/4 kvinner. Vi har trent lite under koronaen, men det gjelder mange skyttere. Og vi hadde sein sesongstart på uteskytingen i Bjerkvik i år, både grunnet sein vår og teknisk krøll.

Litt mindre trening til tross, laget har flere som godt kan komme til å skyte kjempebra, om alt klaffer, om de har dagen. Og veldig stas er gode resultater og god sportsopplevelse for våre yngste skyttere; Regine, Birk og Andreas, heier litt ekstra på dem.

Marina sørpeforkjøla, og jeg med øyebetennelse – ikke sett alle sparepengene på at vi skal perse denne gang- men vi deltar, i morgen braker det løs.

Kos å være samlet på aktivitetsferie

MELLEM linjene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *