web analytics
Mellems resultatservice
LS 2022 – dag 1 og 2

LS 2022 – dag 1 og 2

MELLEMs resultatservice har vært nede for telling, troll liker jo ikke skarpt lys, og LS åpnet med et strålende vær. Derfor etterslep i rapportering og hull i bildevisningen, åpningsseremonien vet jeg feks lite om.
Fikk gjennomført egen baneskyting, vel gjennomført delvis, og deretter gått feltløypa i lag med Marina, før horisontalen ble inntatt:

Resultater, foreløpig for finaleklasser, (rangering i parentes):

BaneFeltStangFelthurtigMinne
Frode Nylund244 (11)
Karin Rognmo Mellem141
Marina Rognmo Mellem22827/10911:18 (16 kl)58 (6)
Aage Andreassen239
Andreas Karolius25/1759
Svein Inge Nordkild237
Birk Jørgensen23/1257
Terje Mellem229
Anders Kruhaug 26/941
Roger Pedersen236
Regine Pedersen25/1059
Hugo Larsen
Terje Mellem militært NM
Marina Rognmo Mellem militært NM

Kommentarer

Har ingen mulighet til å kommentere så mye utover egne erfaringer og egen mage/hjertefølelse, det får bli sånn denne gangen:

 • Min bane: «Liten flue kan velte stort lass».. Mellom prøveskyting og grunnlag har et insekt krøpet inn i siktet mitt, først ble det grårutet og deretter helt svart. Bare å legge fra seg våpenet og tømme magasiner.

  Jeg har slitt med øyebetennelser i det siste, og har en pågående nå. Det gir meg tidevis grumsete syn. Min første tanke var derfor at noe hadde skjedd med øynene mine, og jeg var mer bekymret for det, enn en ødelagt LS-baneskyting.

  Siktet var fortsatt svart da jeg kom på stadion der Terje skjønte at noe hadde skjedd. Heldigvis, ellers hadde neppe noen trodd meg. Det sorte i siktet ble en studie for flere. Da vi kom til bilen, var det borte, siktet helt fint nå. Jeg har bare et rør som forsikte, ikke løse korn som kan forskyves eller ramle foran, så min børsemaker finner insekt som eneste logiske forklaring.

  Med 0 på grunnlag står jeg nederst på rangeringa med 141 poeng totalt.
 • Marina skjøt kjempegodt på felt. Livet hennes har vært fylt med mye annet enn skyting de siste årene, og hun kom rett fra ferie hit for å være med foreldrene på arrangementet. Da synes vi at 27 treff er strålende. Hun tapte 2 på et knehold der hun fikk altfor dårlig tid, og 1 på siste knehold på en bitteliten ny feltfigur.
  På felthurtig er hun 16. beste blant klasse 3-skyttere foreløpig, men skyting pågår fortsatt, og noen klasser rangeres samlet, ikke helt oversikt over hvordan det gjøres for «Cowboyøvelsene».
  Mammahjertet banker ekstra, glad for at skytingen kan glede, selv i en livsfase med lite plass for trening.
 • Frode LS-nykommer skjøt glimrende og er dermed inne på LS-topp20-liste for klasse 1. Klassen skyter ikke finale og han beholder rangeringen på 14. plass. Gratulerer, Frode!!!!

  Også Birk og Regine LS-debuterer og har fått fine resultater på feltskytingen. Vi heier på dere!
 • Andreas skyter som vanlig stødig, og han gjorde også en stødig representasjon på Nrk har MELLEMs resultatservice snappet opp – tøfft, Andreas!
 • Så var det Terje, vår mentor og den som har tråden i stort sett alt når det kommer til skyting, camping og laget. Han ga bort et skudd til sideskiva i dag, og en anelse vindpåvirket kanskje? Ny mulighet på felt og med HK-416. Heier alltid på deg, gubbeluren!
 • Marina er også ferdig med baneskytingen. Den ble gjennomført under variable vindforhold med variable resultater, både for henne og flere på laget hun skjøt på. Så fra å være langt nede i rangeringen under 15-skuddene, skjøt hun en godt grunnlag og rykket opp til 8.beste i laget, så fort snur det i skytingen.
  Endelig rangering gjøres samlet for klasse 3-5.
Artig med foreløpige resultatlister 🙂

Og så gratulerer vi Ramsunds Aleksander Instanes med 244 og foreløpig LS-ledelse, kjempebra!

I morgen – nye muligheter for (oppropstider, skytetid 30 min etter):

Jeg grovfelt kl 09:54
Frode grovfelt kl 10:06
Aage finfelt kl 12:15
Svein Inge finfelt kl 13:32
Hugo bane kl 14:15
Anders bane kl 15:30
Birk bane kl 17:00

Alle: Lagssamling kl 19 på Travbanen – ta på lagsantrekk

MELLEM linjene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *