web analytics
Natur, dyr og miljø
Krigens tause ofre

Krigens tause ofre

Her hjemme kjemper vi for færre og mer kontrollerte fyrverkerioppskytninger, for bedre dyrevelferd. De som har hatt en redd hund på nyttårsaften, vet hvor vondt det gjør å se panikken som oppstår. Hvert år rømmer kjæledyr i frykt under fyrverkeriet. I år hadde facebooksida «Rømlingen» 60 forsvinningssaker, ikke alle kommer til rette.

» Faith» Art By Sihei

Hvor skrekkslagne må ikke både ville og tamme dyr og fugler i Ukraina være? Vettskremte, paniske, forlatte, sultne og kanskje skadde. Det gjør vondt langt inn i hjerterota å tenke på.

«Hope» Art By SiHeiHva kan jeg gjøre?

Jeg har vippset noen kroner til en organisasjon som hjelper krigens tause ofre, dyrene, vippsnummer: 770858. Det er heldigvis flere organisasjoner som spesifikt retter sin innsats mot dyrene i krigsområder.

«Trust» Art By SiHei
«Hero» Art By SiHei

BILDENE OVER ER FRA Art By SiHei.
Min dyktige kunstnersøster har hele livet hatt et stort hjerte for dyr, og dyrene går igjen i hennes kunst. Hun har malt en bildeserie «Tause ofre». Du trenger ikke være kunstkjenner for å se at det er dype følelser som ligger til grunn for disse bildene. Jeg vil tippe malingen er blandet med tårer. Du kan se bildene hennes på facebooksida hennes ArtBySiHei.

Dette innlegget er skrevet med hjertelig hilsen meg og min Femie.

Femie under et fredfullt nordlys.

MELLEM linjene

Brenn ikkje inne med nåkka!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *