web analytics
Mellems resultatservice
NNM Skyting 2024 Storfjord – II

NNM Skyting 2024 Storfjord – II

Dette årets «nordnorsken» er over og vi har landet hjemme igjen. Huset fullt av utstyr som skal ses over og klargjøres før rally-LS begynner. Det blir ikke før etter halvannen ukes lading på Lykkebo.

Kort oppsummert:
Vi trivdes godt i Storfjorden, og som lag casha vi inn forholdsvis godt med bare 9 deltakere:
2 mesterskapstitler, en pallplass og flere finaleskyttere. Noen mer fornøyde enn andre, akkurat som det pleier å være, ups and downs kommer og går.

Alle var der, og det var hyggelig mange ulike lag spredt på premiepallen.

Dag 1 og 2 omtalt i forrige innlegg der Terje ble militær nordnorsk mester med HK-416 og felt/bane sivilt: HER.


Dag 3 og 4 bød på mange nye muligheter med både bane, felt, stang, felthurtig og lagskytinger:

Gutta krutt, Åge Andreassen og Erling Frantsen i V65 og Svein-Inge Norkild i V73, skjøt fullt hus på felten og kom til finaleskyting alle 3, stor og tomt i leiren vår fredag kveld. Terje fikk 2.plass etter feltfinale.

Jeg har urørt våpen etter min baneskyting. Skal dobbelsjekkes på hjemmebane for å utelukke at årsak til grunnlagsskudd helt på avveie, laaaaangt under der det skulle vært, kan skyldes teknisk feil. Er det skyttersvikt, som er mest sannsynlig, så blir jeg ingen fryktet konkurrent i klasse 1. Men jeg deltar 🙂

Så på tampen av arrangementet, finaleskytingene pågår, og vi følger med på Charlotte som ligger på skive 7 i finalen for klasse 2-skyttere, godt fornøyd med sin come-back-skyting så langt:
En flott finaleserie anvises og hun leder. Så skal de seks over henne på lista anvises og spenningen er til å ta og føle på. Masse god skyting, men ingen slår Charlotte og hun vinner og blir nordnorsk mester i klasse 2. Veldig stas, og selv tørre øyne ble fuktige.

Gratulerer Charlotte!

MELLEM linjene

Brenn ikkje inne med nåkka!

Tags :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *