web analytics
Mellems resultatservice
NNM skyting 2024 Storfjord – I

NNM skyting 2024 Storfjord – I

Vi er på et fantastisk stevne, utrolig godt tilrettelagt, mangler ikke noe – vertskapet gjør en veldig god jobb og vi trives på Brenna skytearena i Storfjord.

MELLEMS resultatservice er dog noe amputert. Vi står uten strøm og lader kun på kveldene, et par km unna arenaen. Lite livevisning og surfing etter resultater. Har ikke oversikt over laget eller samlagets resultater, nesten mer enn nok med å holde rede på gubbens resultat, han er med på mye, og mine egne resultat.

Bjerkvik skytterlag vel plassert under «Hatten»- resten litt spredt. Totalt 9 skyttere som representerer skytterlaget.

ONSDAG 26.juni Nordnorsk mesterskap med HK-416, militært mesterskap:

40-50 militære deltakere konkurrerte i grenene bane, felt, stang og felthurtig. Deltakerne ble utfordret fra hold til hold, med variasjoner på øvelsene. Jeg fulgte med ut i feltløypa, spennende å se hvilke utfordringer de fikk, og hvordan de løste det.

Gubbeluren stakk av med årets nordnorsk-mestertittel i denne konkurransen. Resultat fra bane og felt slås sammen, han kom til finale, og vant. En kjempegod start, vel fortjent synes ho mor.

HER er link til et morsomt intervju med han i Nye Troms, han er som alltid seg selv 🙂

Og for en premie han vant!


TORSDAG 27.juni Nordnorsk mesterskap i skyting – bane, felt, stang og felthurtig.

I dag startet det for fullt for resten av gjengen. Stevnet har med de militære deltakerne 444 deltakere, noe som er oppgang og tilbake til før-covid deltakelse.

I skrivende stund har jeg ikke den store oversikten over hva lagets medlemmer har skutt og hvordan det har gått. Men litt har jeg snappet opp:
Gutta rundt oss: Åge, Svein-Inge og Erling skjøt bane tidlig i mårrest, og var vel bare såder fornøyd.
John-Eivind og Camilla treffer vi på banen i sjarmerende konkurranse om hvem av de som gjør det best i hver øvelse. Tror JE har litt å ta igjen i morgen, for Camilla naila feltskytinga.
Hugo og Charlottes skyting har jeg ikke kontroll på, enda.
Terje skjøt felt med stang og felthurtig på formiddagen. 27 treff på feltrunden ga han finaleplass, og han skjøt seg til en 2.plass i nnm felt 2024 for klasse V55.
Og jeg skjøt min grovfeltrunde på ettermiddagen, i siste grovfeltlag. Varierende skyting, noe godt samlet men utenfor, og noe plassert der det skulle. Havnet midt på treet, 9.plass i klasse 1 med 21 treff og minnemedalje og sier meg godt fornøyd med det sett i forhold til startproblemene jeg har hatt i vårsesongen (ledd som skrangler).

Ny dag i morgen, bane på meg og gubbeluren, felt på guttakrutt i «gata vår» og kanskje vi i dag rekker å spise og henge litt på arenaen.

MELLEM linjene

Brenn ikkje inne med nåkka!

Tags :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *