web analytics
MELLEM linjene
MELLEM linjene blir med i 2022!

MELLEM linjene blir med i 2022!

Bjerkvik Aktiv s oppskyting 31.12.2018

For 3 år siden publiserte MELLEM linjene første blogginnlegg, det har vært litt av en reise. Jeg kan vel innrømme at det ble ganske annerledes enn tenkt. Jeg startet med ei notatbok full av stikkord på tema jeg kunne skrive om, jeg var faktisk redd jeg skulle gå tom for stoff, tenk det.

De temaene jeg hadde planlagt for bloggen, har bare delvis blitt til innlegg. Det som har skjedd, har vært at livet mitt styrte innleggene. Det jeg har vært opptatt av, har tastaturet rent over med.

NNM 2019 – føles uendelig lenge siden, helt svart/hvitt

At skyting måtte bli tema, var en selvfølge. MELLEMS resultatservice har allikevel blitt mye mer enn det jeg hadde tenkt det skulle bli. I starten tok det litt tid og energi etter lange dager på arenaene. Nå har jeg fått mer dreis på det, og jeg har begrenset omfanget. Det er stort sett egen familie jeg klarer å ha kontroll på, så har gubbeluren en viss kontroll på resten av lagets medlemmer og kanskje noen fra samlaget. Og det holder for MELLEM linjene, her gjør vi ikke så godt vi kan, men godt nok.

Det det har gått på bekostning av, er skytterstoff for lokallavisen. De får fortsatt, om de vil ha, men det er nok ikke så interessant å publisere i avisen, det som allerede har vært publisert i en blogg.

MELLEMs resultatservice har en egen kategori, og er lett å finne igjen i menyen.

Bokblogger skulle jeg ikke bli. Jeg liker å lese, men liker å bestemme selv hva jeg skal lese. Proffe bokblogger får tilsendt haugevis med bøker, gratis. Fristende? De velger selv, men tipper det ligger et visst press for anmeldelser og omtaler av de tilsendte eksemplarene. For meg ville det blitt usunt stress. Dessuten skal bokanmeldelser følge visse regler, og i MELLEM linjene er vi ikke så glade i sånne regler.

Derimot har det blitt en del omtaler, eller mer korrekt; beskrivelser av mine leseopplevelser.

Disse finnes under tagen, stikkordet, «bokblogg».

#æblomstre Abisko beredskap Bjerkvik blæhdidag bodø bokblogg det aller viktigste dritt dyrevern egenpleie fremtida Gi og få helsefremmende hjerte HMS hobby KarinRM kreativ Livet kjært Ls ls2022 læring Maling matblogg Mestring muligheter Narvik natur nnm nnm2022 politikk prosjekt reklame se-ka-æ-kan Seines se ka vi har Sjøgrens syndrom Skriving skumle greier Skyting slekt Sykt aktiv trening tur

Moteblogger, rosablogger, var naturlig utelukket, bare å se seg selv i speilet og sammenligne med de mange rosabloggerne, lignet ikke på en prikk en gang. Allikevel, hva har jeg ikke gjort, jo jeg har prøvd klær, tatt selfier så blitzregnet har hagla over fossilet, og publisert helt uten andenebb.

Tenker litt som Pippi: «Det har jeg ikke gjort før, så det må jeg vel få til», så moteblogger har jeg jammen også vært. Og hvorfor skulle jeg ikke det? Hvorfor må jeg se ut som nitten og pumpa opp, når jeg ikke er det? Vi kjøper jo klær i alle aldre, fasonger og varianter.

Men det var ikke motebloggingen som motiverte. Det var heller det å vise alt det flotte som kan kjøpes lokalt, så langt har jeg hatt mer enn nok med å vise fra Bjerkvik. Og jeg blir jo litt rørt over positiviteten jeg får tilbake, og den friheten, og tilliten jeg vises i forretningene her – jeg får lov til å være MELLEM linjene mellem reolene.

Det er med stolthet jeg får vist vårt paradis for omverden, folkan i paradiset og alt det fine vi får til sammen. Disse innleggene er tagget med stikkord som «se ka vi har» og «Bjerkvik«.

Malerisk utsikt hjemover

2021

2021 går i minneboka som året der vi «later opp, og later att».

At 2022 blir frivillighetens år er bra, for frivilligheten har virkelig fått seg en knekk under koronaen, og ikke alle knekker vil la seg reparere. Jeg tenker på alle de som ikke er digitalt oppegående, de som ikke har smarttelefon, som ikke takler apper og sosiale medier, de har havnet utenfor mange arenaer nå. Og jeg tenker på de som hadde et lite og kanskje ikke velvevd nettverk før koronaen, hvordan ble det med dem når vi alle samlet oss i våre nære kohorter?

2021 ble for oss et år der vi forsaket mye, for så å prøve å få med oss ALT når det åpnet, og iallefall når ny nedstengning lå i lufta, skynde seg, skynde seg. Samtidig har det for oss vært et tøfft helsemessig år i familien, både kronisk og mer akutt, alvorlig sykdom har rammet innad i kohorten. At også bloggen gikk i svart, føyde seg kledelig inn i rekkene.

Nå er kohortens helsestatus mye bedre, MELLEM linjene ute av mørket, frivillighetens år står for døren, og vi er utsultet på å kjøre scooter, delta på skytestevner og kunne åpne restavfallsdunken og dumpe munnbindene oppi der for alltid.

MELLEM linjene blir med videre, og 2022 blir bloggens 4. år. Og jeg er like spent som dere på hva årets blogginnlegg kommer til å handle om, det som skjer, det skjer……

Med bilder på snei og skråblikk på verden, ønsker MELLEM linjene et godt opptursår i 2022!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *